Tuesday, June 4, 2013

Years From Now - Aizat Amdan


Assalammualaikum wahai adik adik ku sekalian , adik giteww .

Hiks hiks , hello people! Akhirnya saya off jugak , alhamdulillah . Dah tiga hari postpone off kay ! I'm so tired , babe .

Memang ahh orang cakap kerja Cosway je kot , bukan ada orang pun . Eh ehe , cer try kerja Cosway dulu kay baru borak ? Cosway bukan macam kedai lain kay , bukan SELF SERVICE , its STAFF SERVICE . Eh , entah betul entah tak term aku nih , whatever is , aku as a staff kena amekkan everything yang diorang nak . Bukan diorang amek sendiri .

 Penat .

Tapi bukan tu yang aku nak cakap . Eheheh , aku pernah post entry pasal album Urusan Aizat Amdan kan ? Seriously , most recommended album ever . Entah tak tau kenapa , almost semua kot track aku suka . Rasa macam , just fit into my soul . Ahh , giteww , soul giteww .

So , as for today , aku nak recommend lagu Years From Now , track num 1 in Urusan Aizat Amdan. Bagi korang yang layan lagu lagu yang agak ahh ahh , eh lagu yang agak retro dan macam slumber giteww , this album are the perfect one . Listen to it kay ? Janji ? *pintal jari secara bersama*

Years From Now - Aizat Amdan

(Intro)
What will I be years from now
What will I wear how will I look
I think too much I think too much

(Verse 1)
Sometimes its scary over thinking
What you have or haven’t done
You think too much you think too much

(Verse 2)
Will the rain smell the same
Will our loosing trentrous game
And the star much shine
The color seems so blurry

(Bridge)
Will l endup all alone
Without a shoulder to cry on

(Chorus)
What will I be years from now
I have answered them but none have answered me
And when my time has come
I hope my last seconds in this life will have you
Will have you…

(Verse 3)
Will the rain smell the same
Will our loosing trentrous game
And neglect most people views
Seems so worthy

No comments: