Saturday, September 14, 2013

Dosaaaaaaaaaa


Assalammualaikum .

Hai eberiwan . Lama betul tak update . HAHA .

Malas ahh nak update walaupun pelbagai benda ada dalam benak ini . MACAM MACAM BENDA .

One of them is , arghh , how to collect money ahh ?

Lepas tu , jealous dengan orang yang berjaya berpendidikan . Kenapa saya tak pandai macam mereka?!

Lepas tu , kalau update entry best best pun ( huk aloh best sangat ) , malas nak ping kat group blog , sebab nanti kuar kat atas chatbox orang lain . Ergh , blogger are my hidden identity lah ! Kenapa nak gtau semua orang ?! Pfft

Dan macam macam lagi .

Yups , currently ada masalah kewangan yang sangat hebat . Dan , my famili tengah try cover it up .

Thanks :*


Motif saya up entry ni sebab saya dalam gundah gulana . Wahh gitu .

Frankly sepaking hek eleh , speaking lah . Saya banyak dosa , dosa terlampau banyak sangat sampai saya rasa terima kasih Allah sebab saya masih bernafas . Terima kasih Allah untuk semua warm peoples . Padahal saya jahat , ya Allah jahatnya .

Dan saya redha kalau sesuatu tu bukan untuk saya sebab saya tau saya tak layak . Ada lagi layak . Saya bersujud , saya memujiNya ketika saya sedih , dan ralat . Ketika saya happy , ketika saya senang , saya lakukan apa adanya saja . 

Allah , izinkan aku ya Allah . Izinkan aku hidup di atas harta Mu . Izinkan aku , guna semua harta Mu . Allah , lindungi aku . Lindungi aku dari segala yang buruk . Amin .

No comments: