Wednesday, March 12, 2014

its been a while :)



Assalammualaikum .

HAHAHAHAHAH .

Aku penulis suam suam kuku . Blogging sekadar untuk puaskan nafsu hias blog dan writing , tapi tak pernah serius seperti online journalist ke apa ke . 

Ehehehe .

Bila tengok Yuyu Zulaikha , Hanis Zalikha , (eh macam tak layak je nak dibandingkan dengan diorang) , but who's care , bila tengok diorang masih pop pop go on in writing , i was like . wahhh . Ha , gitcheww .

Kadang kadang terfikir jugak nak jadi macam kak yuyu ke , kak nisa ke , still up entry , yelah org berbussiness kan , mestilah kena share whats the good , and whats the bad khenn ... aku pun in bussiness gak , cuma maleh nak terlampau aktif , HAHAHAHA . define the laziness .

Dulu masa zaman begitu aktif , begitu semangat nak update blog , celik mata je dok fikir , nak up entry apa hari ni , padahal duduk dalam rumah je . Takkanlah nak borak , tadi saya basuh bilik air , ia kelihatan berkilau sekali , lepas tu tepek gambar berus jamban kann ?

Haih , nonsense .

Lepas tu dah pandai edit blog .. orang lain amek upah edit blog , kau pun nak kannn , Lehaa .. padahal design yang aku buat lebih kurang macam orang lain je , tapi tulah berani nauuu nak amek order edit blog .

"macam sama je , awak " Ha , kan dah kena setepek . Terus give up nak buat tempah edit blog . Taknakkkk *berjurai air mata*

Lepas tu kekonon nak acah Fynn Jamal , tulis ayat nak deep je . HAHAHA , jadilah jugak dari tak jadi kan . Bagi kau pedas panas , at least mengelegak jugak kau kannn ... ok , lepas tu macam dah lah malas nak up entry , ingat nak buat freebies , dah buat , cuma tak tau apa yang in sekarang . Dan tak tau latest design blogspot apee ... dulu last masa aku aktif , hot pasal blogskin . Sekarang ?

Nanti nak blogwalking lah . HAHAA , ini semua memories .

Aku banyak aktif dekat insta dengan twitter je , dkt fb pun dah kurang .. hmm , fb tu sumber gosip je , sumber berita terbaru .. insta tu sumber instashop , nak shopping , twitter pulak diari . Tapi sekarang pun jarang tweet , well grown up kan .

Orang yang busy dgn twitter ni have no life . Diorang hanya ada kawan di twitter ( ha , cepatlah condemn ! ) Eh , excuse me , saya cakap pasal diri saya lah! Dulu masa tak de bakal suami , sibuk dgn twitter je kerja dia , sekarang dah ada bakal suami , ehem ehem .. huhuhihihahah *gatai*

So apa moral saya up entry ni , sebab saya gian nak menulis . Saya ni kalau writing takde aim , takde isi penting , just go with the flow . Bila ada benda pun saya tak borak , saya just telling ....i just deliver what ever in my thoughts .

Have a good dayy , peeps ! Do follow me in insta , wechat , and twitter : @chiakihidayah :)

No comments: