Thursday, January 29, 2015

Blog saya dah berwajah baruuuuu !


Assalammualaikum ! 

Ahaaa, tadaaaa . New looks. Aku memang dah lama nak guna blogskin, dulu pernah guna jugak. Sekarang kan dah malas nak edit 2-4 jam , so gunalah washed denim for life . HAHA, ini pun aku punyalah search kat blogskin yang simple simple. Malaslah crowded sgt , dah besar. 

So how is it ? Aku try my best untuk sentiasa up entry , walaupun merapu tapi at least membantu kan, kalau tak membantu, takkanlah orang dok email dgn pm aku , tanya tu ini. Well, at least. Tehee.

Kalau korang tgk interface aku, more to pinkish. Sebenarnya masa aku edit blog tadi, aku nak jauhkan diri aku dari to pink or purplish . Macam girl girl sangat tau, macam adik adik sangat tau. Sekarang kan zaman color block, ha. Tapi malangnya semua warna yang match kan tak kena, macam ada je benda , striking sangatlah, tak cantiklah, tak padanlah. Then, back to basic lah cerita dia, pinkkk ! Walaupun aku ni takdelah pink sangat.

Tapi sebenarnya kan, aku tak sangka yang aku masih ingat cara nak coding. Tolong , saya nak nangis!! Eheeee , and comel tak header kita? Header tu telah melalui 3 kali save ok. HAHA, aku kalau buat header, simple je gambar setepek , and words. Sekarang je up sikit, up tak up, takdelah sangat . Biasa jeeee. So , awak semua kena alu alukan saya. 

Aku dah lama sebenarnya tak suka kpop. Aku tengok Running Man sahaja, utk release tension dan a few drama yang tak melibatkan perempuan jadi lelaki, atau pasangan duduk serumah. So sejak tengok Running Man, aku start woman crush Song Jihyo. Aku dah tengok Song Jihyo ni dr ep1, tak pernah pun rasa dia cantik. Tapi entahlah , sejak akhir akhir ni, dia lawa sangat. Badan tiptop, senyuman, kulit haih , menangis makk nokkkk.

Aku ada banyak benda nak share dgn korang ! Can't wait , bye teheee

1 comment:

Melor Asuhara said...

mesti ada kim woobin jugak kew kat ats tuw