Friday, February 13, 2015

Its feel so good to be home

Hai korang semua  ! Its feel so good to be home . Ahaha , tapi rumah aku dekat je dari campus so, mcm takde rasa sangat cuti a week, like a normal semester break. Aku balik rumah pagi tadi , lepas tu memasang impian utk study sepanjang cuti ni. Mana mana topik yang tinggal, aku nak cover. Alhamdulillah , baru selesai cover topik yang aku ponteng dua minggu.

Itulah , aku ni kan satu subjek je aku liat nak ponteng , akaun . Tapi sejak akhir akhir ni kemain ligan memonteng , tau tak itu bad habit ? Hurmm , dah lah ko takde basic , nak ponteng pulak. Sekarang tak boleg guna alasan aku tak ada basic dah, sebab dah sampai topik yang semua orang tak belajar lagi, dulu boleh lah ngelat kalau slow hahahahaha


Aku suka study kat rumah . Sebab mak kiteww selalu buatkan air . Hehehe, konon tanak ngantuk lah tu. Agaknya aku dah terbiasa study kena ada air, sampai ke kolej , aku study malam malam tak boleh tak ada air, tapi aku buat air tak sedap , beli lah kat kedai mamak, satu hari RM1.80 :( . Lagipun kat rumah aku rasa selamat , feel warm :)

Final aku plus minus dalam satu minggu lagi , lepas tu cuti tiga minggu yeayy ! Aku tak tau nak buat apa dalam tiga minggu tuh. Aku bukan jenis melepak, bukan jenis suka berjalan, aku suka dok umah tengok movie , drama je . Anak dara sunti sangat tau, hihi. 


Seperti biasa , dah penat penat belajar haruslah selfie utk tunjukkan semangat diri tu bahahahaha . Well its not, I'm not photogenic as before , which I can imitate cute faces even I'm not . Glow glow tu kesan sleeping mask , dia dah kering tak berlengas , esok muka uolls pinkish and seri . HAHAHA , tu saya pinjam kat mak saya . Saya pakai sleeping essence Garnier . Huhu.

Aku kan peminat tegar Garnier, but I can help myself from keep changing brand due to boring . HAHAHA , aku suka try so many kinds of brands , end up mesti ada fasa yang rosak . Rambut rosak ke , muka naik jerawat ke . HAHAH , but sekarang tengah belajar stick with only one . Eh , kalau u nak hilangkan jerawat , please use Garnier ! HEHEHE, but all range ok . Nothings work kalau awak pakai foam je . 

Bye toodles , take care , Garnier ! :D

p/s : if you wanna post long entry , please make it interesting . No one will read. AHA



No comments: