Thursday, February 12, 2015

My kind of music


Hai! Aku layan jugak Taylor Swift, Bruno Mars or even One Direction. But my passion towards them are not so great . I would listen to their songs and get bored. Aku takkan sentiasa dengar , once in a while lah .

Call me jiwang , call me old fashioned , but I do love old folks mcm Ukays , Spring, Exist , their season which is in 90's . Whenever aku bukak lagu aku , which is lagu lama , lagu sedih , lagu patah hati, walaupun sebenarnya aku tak sedih,aku tak patah hati pun , tapi aku sukaaaaaaaaaa .

Aku suka irama diorang , lirik diorang , klimaks ataupun chorus diorang . Aku mcm I'm so into it, but once your fav songs happens in your life, seriously its sucks . Macam binatang pink ekor pintal ! I hate itt, bencinyaaaaaaaa ! Well, lagu fav sendiri dah makan diri sendiri macam tu lah .


Serious talk, aku dah terbiasa dgr lagu lagu mcm ni, even study pun aku dgr lagu lagu lama. Nak workout pun aku dgr lagu jiwangg hahaha kill me . Padahal ada dah playlist workout which is lagu disco tapi ko tgk lah sat gi aku next sat gi aku next sampailah jumpa lagu set karaoke hahahahah

Tapi aku ni gemar download lagu english latest , listen to it once a time and pass . Aku suka collect lagu , aku ada entah berapa ribu lagu , hahaha , dah hang laptop dah . Hmm , cedih. Sebab mungkin bukan my cup of teaaaa . Hehehe , so whats your favourite ?

No comments: