Monday, February 2, 2015

Random




Assalammualaikum

Hai , I guess semangat nak blogging mmg dah kembali pulih betul. HAHAHA , dah lama rasanya tak berjam jam menghadap komputer hanya utk blog. Well skrg dah lah guna mobile data , edit blog pulak tu, matilah makkk. 

Aku view latest blog Nazihah Anuar, dia kan dulu famous gila buat tutorial. Sekarang zaman edit blog kan dah mcm kurang, so aku just nak tau update or perkembangan dia je. So aku google, woww blog diaa nice. Hm , aku insecure. Umur aku dah 22 , masih pinky dan girl girl. Move on lah sikit, haha. So tadaaa, saya dah ubah colour dah of course header tuhh . Header tu inspired dr blog Nazihah Anuar sbnrnya, hiks. 

But basically header tu all abt me. I have a huge crush on Kim Woo Bin, Song Jihyo and Ian Somerhalder. I practice eat clean , and drink more water. Suka workout outfit eventough I'm not so do it. Nature and beauty care . Well I work hard to make this blog skin are not so girl, remove sidebar . HAHAHAHA , i feel good btw.

Bye teehee 

No comments: