Thursday, February 26, 2015

Who's your favourite blogger ?


Hai semua orang ! AHAH , saya saja nak curi masa sikit waktu waktu nak dekat final ni . Aku ni kalau stress , antara makan , blog dgn running man je . Tapi aku tak rasa stress pun sebenaqnya . Hihi, nampak tak mengada ngada dia tuhh

Dulu kan saya selalu baca blog yuyu zulaikha , nisa kay . Suka lah cara diorg cerita , diorg punya imaginasi cerita semua . Tapi sekarang , mcm ehmmm hambarnya awucksss , no offense pls . Entahlah , kadang kadang awak akan berubah mengikut persekitaran ya anak anak semua ,muah ciked 

Sekarang bila aku dah habis belajar , mula kerja , baru aku tau apa sebenarnya yang aku suka. Hai , saya suka sotong . Ngorat saya dgn sotong tak pedas pls. Ahhh , dapnya cotonggggggg . Teringin pulak , semalam teringin makan sushi king , hari ni :(

Dulu saya konon konon suka lelaki yang babyface , tiutt semua . Lama lama oh baru saya tau , saya suka lelaki yang umur jauh , yang boleh bimbing . Kalau yang sebaya , senang je aku gusti ke kungfu ke kuew teow ke hmph ! Lepas tu bagi aku , pasangan umur dekat dekat ni , untuk aku lah ya , mcm tak matang . Macam tak nampak kewibawaan dia , nanti kalau kahwin , ada possible utk derhaka mesti ada yang nak cakap, eh aku dgn pakwe aku ok je , bahagia je. Ya awak , saya doakan awk till jannah orait !

Banyak lah benda yang makin lama , aku makin tau apa yang aku suka , apa yang tak. Apa orang kata , makin lama makin mengenali diri sendiri. Orang suka One Direction, aku ikut . Tapi saya mmg suka diorg pun, heheh . Yang aku tak boleh hadam 5 Seconds of Summer, like hello , lagu gedik kot .

Whats your favourite blogger ?



Ini entry appreaciation , ha kau. Gitew sekali, sejak sejak belajar account ni kemain tau. Aku baca blog Namee Roslan ni dah lama , dari dulu dulu , dia tak popular pun, banyak inner thoughts je entry dia . Masa tu baru follower dia 100++ kot , sekarang kau , lihatlah dunia sambil kendong Adam and Noah hahahahahah

Tapi serius lah , Namee ni dulu sendu je kot . Aku start minat baca entry dia , bila dia start kahwin. Bila lovestory yang acah lebih kurang dgn aku, tapi aku dah clash.  Husb dia clingy , aku tak . And most of her story more to lifestyle eventough ada jugak iklan iklan kan, tapi cara menyampaikan itu penting ya hadekk hadekk semua .

Adalah beza Namee dgn blogger fav aku yang lain. Macam Fatin Liyana, aku suka life dia dgn cerita dia. Namee ni aku suka baca married life make me want to marry even more ! Gataiiii , heeee . Oklah , awak semua . Aku saja je isi masa bosan sbb nak exam ni , aku update lah sikit .