Wednesday, July 22, 2015

Selamat Hari Raya


Selamat Hari Raya Aidil Fitri , Maaf Zahir dan Batin . Kot ada kata kata yang mengandungi kata kata sindiran yang tinggi , mianei ! 

Happy 22 , Nurul Hidayah ! 


Seperti tahun tahun lepas , raya aku biasa je . Tak gi mana mana pun , duk rumah ontok ontok je . Biasalah kalau ayah jenis yang kerja public day , mmg ko duduk rumah lah waktu waktu public day ni.

Aku pulak jenis anti social , jenis malas keluar berlepak lepak ke apa ke , duk rumah , tidur , main handphone lagi best . Sangat sangat anti social , tak suka lepak , tak suka jumpa orang baru , jenis yang duduk bawah tempurung . Ewah , cuma part tu jelah saya teruk tak elok . HUHUHU

Cantik tak blogskin sayaa .. . Susahnya nak cari blogskin yang bukan dari Malaysia . Ko taulah kalau blogskin malaysia punya , semua lebih kurang je . Lepas tu pinky sangat , aku try breaks the ice , widen the words , and finally jumpa pun yang bukan Malaysia lah . Orang mana aku tak taulah , tapi idea dia lainlah .

Aku jenis yang tak suka sangat edit fully blogskin . Aku dapat blogskin , aku edit ala kadar je , malaslah nak gerodek sana sini . Aku yang penting , blog post besar , tak serabut , kemas , padding ok , aku dah okay . Tak adalah maknanya nak tambah sana sini , malaih malaih. Bukan dunia saya lagi .. tapi editing blog according to my preference lah 

Kalau korang perasan , blog skin malaysia selalu ada affliates , utk exchange link . Aku paling tak suka affliates , sbb serabut , banyak nama , banyak benda . So selalunya aku remove dulu , lepas tu aku letak contacts . Lepas tu aku pernah ada chatbox , tapi aku tak tengok pun atau baca pun chatbox tuh , jadi mcm useless . Orang tinggal link , tapi aku tak tengok pun . So better comment je , at least aku baca . 

Currently , aku suka blogskin aku . Aku just tukar link dan saiz je . Benda lain aku biarkan , sebab aku rasa its wonders itself . So I just let it be . 





No comments: