Sunday, July 12, 2015

The pro and contra having your partner as you upline



Assalammualaikum hai semua orang . Macam macam business kan sekarang , mcm mcm jenis , mcm mcm bentuk , tapi commonly punya corak ofcourselah upline downline . Sebenarnya tak salah pun konsep upline downline ni, kan ada sesetengah org ckp konsep upline downline ni berdosa. Mungkinlah , aku pun tak tau . Tapi bagi aku , aku amek as bonus . 

natural #makeup :: Song Ji Hyo 와와카지노7 pink14.com 바다게임사이트♡♡♡송지효 / Song Ji-Hyo

Sbgi contoh , ko pegi London Weigh Management . Masa closing treatment aku , dia bagi aku kad nama atas nama aku , kalau aku bawak orang lain buat treatment , aku dapat satu free treatment . Ko faham tak konsep dia . Tapi sesetengah organization , produk tak seberapa , bonus je lebih . Ko pandai pandai lah fikir baik buruk dia occay .

Sebenarnya kan aku bukan nak cerita pasal MLM . Aku nak cerita pro and contra bila partner ko upline ko . Aku kan ada jugak masuk investment , investment tuh aku under dia . Susah at first , sbb aku dgn dia jenis kuat bergaduh . Kalau tak gaduh rasa lain mcm , kenapa hubungan kita tenang tenang aja ni . ewahh . Tapi sebenarnya tak sihat tau gaduh gaduh niii

So masa aku invest bawah dia , banyaklah kelebihan dia . Dapat pin free , info sulit dapat , lebih teratur , kira dia jaga ko lebih lah , even dia tak invite ko dlm grup wsp -____- dgn alasan , pape dia gtau . Takutlah tu ahahahah . Kira kalau upline ko , partner ko , manja habis ahh ko .

TAPIIIIIIIII

Kalau ko gaduh , ehm faham faham sendiri lah . Aku ni jenis ego , kalau aku tau bukan salah aku , mampus lantak ko kat sana . Aku takkan beralah jadi , saya pun bila nak reg akaun baru jadi mcm kan tengah gaduh , nanti nampak berharap sangat pulak , kang dia cakap aku tak independence pulak . Contra dia lagi teruk lah cite dia , sbb aku selalu bergaduh kan . Tu yang tukar upline , konon menyelesaikan masalah lahhh

Tapi tak selesai pun . Org pun tak sedap , aku dari org lain ke org lain. Org nak attained pun fikir banyak kali , aku klu boleh nak under partner aku balik , tp nnti org cakap pulak . Kejap sana kejap sini , takde pendirian ke apa ko . HAHAHA , tapi baru baru ni bila partner ckp daftar under dia balik , aku punya hppy hhihihi , yeayy dpt pin free balik , RM30 tau pin L


Jadi aku dah rasa under org lain , dan under partner sendiri . Dua dua pun oke jee , Cuma yang partner tuh bila gaduh lah jadi mcmmmmm malasnya . Kalau tak gaduh oke je hahahaha. So korang kalau join apa apa organization , under partner sendiri , fikir masak masak naaaa . Kang ko tak boleh pulak teruskan perangai ego hahahaha 

Ok bye toodles . Hee



No comments: