Thursday, August 6, 2015

A rebranding of Chiaki Hidayah

Assalammualaikum and hai !
Ok , tau title mengundang . Tapi saje jeee letak title mcm tuh , just to let you know I'm just back from a long hiatus .

A long hiatus yang I never posted anything for more than 1 year kot , sampai terlupa password sendiri and end up bukak blog baru and lepas tu boleh retrieve password , and lepas tu come back home .

Belanja selfie ked

Kalau korang follow aku dari awal , aku dah lama tak promote entry kat fb . Sebab saya mmg pisahkan life saya as a blogger ( lah sangat ) dgn a normal person. Tak taulah pulak kalau jadi bloggers terus jadi abnormal . Eh manedeeeee hiks . 

Just a simple rebranding , which is I 
  • dah letak nuffnang ads ( ya wahhab , murahkan rezeki saya ) , 
  • lepas tu dah rajinkan diri pinned entry kat blog group ( walaupun segan nak mampus ) , 
  • lepas tu I try my best utk up entry .

Sebenarnya entry entry aku ni berilmiah tau , cuba kurang promote jadikan benda tu useless , thats why aku buat rebranding . Lepas ni saya akan cubaa buat tutorial balik , freebies balik and more to come ! Haven't got an ideas , so korang boleh je suggest je k . Aku tak ada chatroom , so just comment it will be nice babe. 


Tips murah rezeki ni saja aku share . Aku jumpa satu post kat fb pasal rezeki . Rupanya banyak yang kita tak tau dalam cuba mencari rezeki Allah . Lepas tuh aku pun jot down everything , then tampal kat dinding . Jadi , hari hari boleh baca eh eh , insyaallah . 

Ok , hai new readers ! 


5 comments:

anys nadhilah said...

tak sabar nak baca more stories ;) welcome back blogger . hehe

anys nadhilah said...

tak sabar nak baca more stories ;) welcome back blogger . hehe

Fieza Sani said...

salam dear..sja singgah sini..welcome back to blogging..heee

Ms. Ivviey Twentynine said...

:::
Assalamualaikum ,
I might be your new blog friend hehe... so , i should say Nice to meet you in blog .
Btw , i love your blog layout it's beautiful and also your post as well . I'll be keep your blog on my reading track starts now...
(msivviey.blogspot.com)

jualan ovomaltine enak murah jakarta said...

tulisannya bagus. nice share
mampir yuk ke web
jual gold ninja heroes termurah