Saturday, October 17, 2015

Whats make it a bad relationship ?

Faham tak perasaan sayang tapi ehm lantak ko lah ? Perasaan nak lagi tapi aku dah fed up ? Faham tak ? Aku harap korang faham. 

Aku jenis setia , aku tak reti nak curang curang ni woii , hatiku milikmu sorang gitewwhhh . Tapi kadang kadang perasaan malas , frust dan give up tu leads aku kepada perputusan dalam hubungan , ewah . Tak adalah putus , cuma tulah .

Kalau setiap hari gaduh , setia hari bercekau hal yang sama , ko tak bosan ke ? Mesej je cakap hal yang sama , there's no improvement . Benda yang sama , hal yang sama doklah citer , doklah balah benda tu semua .

Aku penat doe , kadang kadang aku macam nak tamatkan segala galanya ! Biar aku tak rasa frust , aku tak rasa sakit hati tapi that secebis kasih yang masih ada menahan segala galanya , ha apa lagi up dalam fb lah ! 

Aku rasa itulah yang masih mengekalkan hubungan kami yang sentiasa up and down , that love we hold . We still love each other but you know , we're getting boring abt the same thing over and over again . I don't know its a bad or good thing .

Bicker a lot are not a really good thing , randomly yes its fine , kalau hari hari tak matilanakkkkkkkkkk . Okbai


No comments: