Thursday, November 5, 2015

After a while

You might have hit rock bottom but it's the perfect place to start, where the only thing that you can hear, is the beating of your heart.:

Assalamualaikum ! Hai semua orang .
I'm in depression for a night . Semalam aku dah siap fully tweak coding blog aku, dah helok dah senonoh, sekali aku nk tambah satu script , tiba tiba its ruined just like that , and aku tak tau apa mistakes aku ! Sumpah , nak menangis ! image

Aku delete tuh, jadi lain, aku delete ni jadi double post , aku frust gila kot mlm tadi, rasa mcm usaha aku selama beberapa hari telah hancur di bawa ke gaung . Sendu. Aku tau tak ada siapa pun baca blog aku ni ha , tak de siapa pun kisah , tapi its all abt kepuasan menghias . Kepuasan designing , walaupun biasa jew , tapi aku puas dpt design sendiri.

Sampai tak tidur malam tadi buat benda alah ni image

Aku siap email whiteymommy kot , tanya kenapa dgn blog aku . Dia sarankan aku pakai minima template , tapi sepanjang aku blogging , aku pernah guna dua je benda , washed denim template, dgn blogskin. I'm not so used in minima , but I'll explore soon ,sebab bila aku google cantik jugak blog yang pakai basic minima template.

Aku nak blog aku nampaklah mcm Namee Roslan sikit ke , Irine Nadia ke ... yelah nak upah orang tak mampu :'''(  . So saya usaha sendiri jeeee leeeee . Bila adjust itu ini , jadi lg teruk , aku apa lagi geram , private blog ! Terus aku masukkan blogskin template yang aku guna .

Basic template yang aku guna ni , antara yang aku suka . Which is tak susah sangat nak tweak , lepas tu nampak professional , ewahs . So aku pun edit balik , 100% edit balik !! Sampai lepas subuh baru tidoqqqqq . Punyaaaaa .

Tapi sekarang aku rasa okaylah kan design ni , rasa mcm wahh , shimple . HAHAHAH. So sekarang ni saya nak mintak tolong otai in designing , mcm nak buat linkwithin , popular post dgn recent entry ? Onigai , really need someone help ! image

No comments: