Thursday, March 24, 2016

Aisuke Beauty Healthcare


Assalammualaikum . Hai uolls 

Alhamdulillah pada hari Jumaat yg barakah nih aku mampu update sebuah entry , yeehaaaa . Hari ni nak kasi tau pasal my very first onlineshop , Aisuke Beauty Healthcare

Aisuke Beauty Healthcare menawarkan servis kepercayaan dan jujur kepada pembeli . Kami jual produk atau servis yg kami dah guna , yg kami yakin berkesan dan kemudian kami share the love ! Untuk mendapatkan kepercayaan pengguna , kami sanggup tau jadi tikus makmal utk awak hihi

Bagi aku apalah guna jual pelbagai jenis produk tapi kita sendiri tak guna , kita tak mampu dpt trust pengguna kalau mcm tuh . Senang senang je pengguna bash kau , ko dah guna ke ? Ko pakai ke ? Kalau tak pakai tak payah borak lah . Hailahhh awak . So utk mengelakkan kata kata nista seperti ini , kami sanggup atau mmg kami nak menjadi pengguna pertama sebelum pembeli kami .

Dari ke hari ke hari kami akan cuba menambah koleksi produk kami utk pilihan pengguna , jangan risau . Produk yg kami jual mungkin hanya 1-2 produk dr setiap kategori .. contohnya produk kuruskan badan , mungkin kami hanya jual 1-2 jenis produk , produk kecantikan dlm 1-2 juga . Yg kami tekankan sebagai penjual , kami pakai dan kemudian kami spread the love !

Awak boleh letak kepercayaan kepada kami , sebagai pengedar utk beberapa jenis produk yg berlainan . Buat masa ini ABH ada dua line produk which is produk utk kesihatan kulit, PERLAKING dan wangian inspired , De'Xandra . Insyaallah , kita akan cari produk untuk perut pula yaaa . Stay tuned baby ! :D

Moh like ramai ramai , https://www.facebook.com/aisukebeautyhealthcare/ . Spread the love !