Thursday, March 10, 2016

New favourite online shop : www.11street.my

Assalammualaikum uolls ! 

Korang selalu tak shopping online ? Mcm aku tak selalu sangat , bila malas dan perlukan benda tuh , baru aku online shopping . Aku tak suka membaziaqq dkt  benda benda yg lara ni. HAHAHAH . Ada sesetengah orang kn suka shopping online , yelah kurus . Senang lah cari . Dapat aku yg gedabak bak bak ni ? Matikan je lah angan anganmuuu ~~~

Dulu aku pernah shopping kat Zalora , Lazada dan ofcourse lah online shop kat insta atau fb . Tp aku more nak cerita online mall lah . Instashop ke online shop ke tolak tepi . Bagi aku Zalora , Lazada tak ada kekurangan pun kat mata aku . Cuma Zalora agak pricey , meanwhile Lazada alhamdulillah , mampu milik . 

Aku suka service Zalora . Aku pernah beli jeans salah saiz , so aku return lah . Kiranya return process dia tak susah dan quite friendly . Ko tak kan mengalami kesukaran , atau kesakitan hati tanpa reply . Alhamdulillah , duit tu dapat di refund . Berpatutan lah dgn brand dia yg dah well established as online mall kan . 

Kalau Lazada pulak , bagi aku pun best . Satu harga dia murah dan ada COD service . Servis COD ni maksudnya kita place order dan nanti dia hantar , so kita bayar by hand , lepas tuh masa order tuh ada estimate delivery semua . Yg paling best , haruslah estimate lusa sampai , esok dah ada depan rumah ! So bg aku puas hati klu beli kat Lazada compare to Zalora heheh . 

Skrg new favorite are www.11street.my 



Serius weh , murah ! Menangis ko tengok barang kat situ , mp3 player RM11 je , aku baru screencapture nk letak sini , tiba tiba ternampak shocking deals , sis beristighfar wehh . 11street.my punya service pun best , hari ni place order , esok seller dah post . Sangat efficient dan pantas . Bayangknlah 2 sport bra RM29.90 je ? Tak gila ke?

Tab shocking deals dia mmg mengancam ! Ok  , dah lah aku nak cuci mata lagi . Kboiiiii

*entry ni bukan entry brbayar. Saya ikhlas sepenuh hati occayyy 


1 comment:

MAT NOR said...

11street memang syok shopping tapi lately ni offer voucher discount tak semeriah last year. Makin lama makin kurang percentage nya. Tapi still boleh jimat compare online store / offline store yang lain. Suka sangat beli keperluan bayi di sana. Dulu wife addict beli Tupperware murah2 kat 11street. Ada membership terus terkubur sebab 11street lagi murah dari harga ahli.