Friday, May 13, 2016

April's Fav : CATHY DOLL Come On Baby Intimate Vaginal Mousse Cleanser Collagen Korea Beauty

Ewahhh tajuk bukan main panjang nawwww . HAHAH ,walaupun post ni should be in privacy tapi entahlah aku nak post , sbb aku rasa produk elok , benda elok baik share kan ? At least membantu jugak carian google "hilangkan hitam celah paha ke ", "cara cara putihkan celah paha ke " hewhew
April's favourite tapi post masa Mei , tak palah kan. Aku beli bulan April , baru kesempatan nak post sbb dah habis sebotol hiks. Lagi pun demi mambantu wanita wanita di luar sanaaaaa , apalah salahnya menge-post entry yg patut di sensored begini . 

Banyak banyak intimate wash yg aku pakai , dr aloevera ke biasa , aku rasa aku dah pakai . Tapi antara banyak banyak intimate wash yg aku pakai , yg best yg warna pink kat Cosway ( cosway forlaifff ) , dgn yg latest yang Cathy Doll Come On Baby . 

Kalau yg kat cosway tuh , rasa berangin dan rasa segar , tak kepam ( malulah pulak nk menulis ) , tapi korang faham faham sendiri lah ya wahai wanita sekalian , aku suka je pakai cosway punya . Tapi skrg aku lg suka pakai Cathy Doll Intimate Cleanser - Whitening . Sebab apaaa ?



Sebabb .....

....
....
....
....

Satu bila ko pakai , tekstur dia yg lembut , dan tak berbentuk gel . Sebab Cathy Doll Cleanser ni dalam bentuk mousse , so masa ko cuci , dia dalam bentuk buih . Lepas tuh diaaaa wangiiii sangattt , dan wangian dia kekal lama . Aku sukaa , rasa free dan bersih :D 

Kemudian , aku kan beli yg whitening punya , haa masalah kat atas tuh semua masalah aku sbnrnyaaa . Huhuhu , whitening mmg berkesan ! Jadi beb , tak payah inject . So far produk ni aku bagi 10 bintang , sebab kepuasan hati aku terhadap keberkesanannya . 

Intimate cleanser ni dtg dr 3 range , iaitu sensitive , collagen dan whitening . Aku beli whitening , nak pakai collagen buat apa , ai kn dah ada perlaking *flips hair hihihi .So korang kalau nak beli , dah tak yah cari online , online mahal gila aaaaaa ! Nak dekat RM30 exclude postage lagi , baik korang beli kat Watson atau Guardian . RM15 jeee :D



Nanti dah beli share share lah , Hewhewww, okbaii nak exam esok . Esok aku nak share tips belajar dlm masa less than 1 hour , yg mudah ingat dan tak stress . Wait haaaa 

XOXO


No comments: