Saturday, May 14, 2016

VASE : ISI SURVEY DPT RM5 !

Assalammualaikum  . Hai uolls 

Hari ni Nurul nak share sikit pasal satu web ads ni , kiranya web ads ni mcm nuffnang sikit . Cumanyaa nuffnang zzebbarkan iklan , kalau vase , isi survey . Actually Nurul pun belum isi survey lagi , just baru daftar , tapi member dah buat , so mcm secure lah kan .

Kita kena usaha kalau nak cari duit lebih , lagipun kalau korang sejenis manusia yg malas nak kerja dan nk duit jatuh dr langit pun susah jugak . Angkat sikit bontot tuh , mana tak mokk ! 

Few simple steps je , no worries . First of all korang kena daftar dulu , lepas tu isi details semua dan tunggu diorang send survey kat korang thru email , and game on ! :D


Oh sama sama kasih . Wink sedikit .

p/s : ada perasan something tak pd entry ni ? :p

xoxo

1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum n slmt hari raya. Nk tnya, how was it?? Ur review on Vase?? Sy nk cba tp takut scams..harap awk sudi reply, thousand thnx in advance (n_n)