Sunday, June 12, 2016

[ PROMOSI ] DEXANDRA : RM55 !

Assalammualaikum uolls !


Hari tu kan aku ada update promosi PERLAKING , berduyun duyun order tau ! Rasa mcm angel sikit bila kita mampu membantu orang mendapatkan produk yg diingini . 

Mmg tak dinafikan PERLAKING agak pricey untuk orang yg gaji cukup cukup makan , tetapi sangat affordable utk mereka yg mampu . Tanpa injection pun , korang dapat kesan yg lebih kurang sama dan lebih selamat dr injection . Tapi kesan dia superb beb ! Biarlah lambat asal selamat ok ?


Tapi hari ni aku bukan nak cerita psl PERLAKING ponggg , saya nak cerita pasal DEXANDRA ! Untuk pengetahuan korang , aku pun jual DEXANDRA . Perfume kehidupan yg mewangikan hari hari ku yang senduuu . Hihi, tak do lah sendu manaaaa . Oke oke je . 

Normal price DEXANDRA : RM65 . 
HARGA PROMOSI
1 BOTOL - RM60
2 BOTOL - RM110 ( klu share dgn mmber , teruih jadi RM55 beb )
Sebenarnya kalau korang beli DEXANDRA tak menyesal , sangat sangat tak menyesal . Dah lah wangi, tahan lama pulak tuh ! Aku paling suka part tahan lama tuh , bila spray sebelum tidur kan , esok pun still wangi . Rasa mencintai diri sendiri pulak . Hehe. 

Aku pernah je beli perfume ori , tapi bau dia tak kekal dan sedap mcm DEXANDRA . DEXANDRA kalau pakai lama , jadi kena dgn badan , teruih jadi wangii . Teruih jadi siapakah wanita yg wangi itu ? Gittchewww.

So korang kalau nak beli DEXANDRA , boleh roger roger aku kat waccep k , ehh jangan lupa ngendeng kakak ke mak ke abang ke , jirang tetangga ke. Ajak share beli, dapat harga murah ! Bila lagi nak dpt harga murah ? Lupa nk gtau , DEXANDRA susah tau nak buat promosi :)

So apa lagi ? Go waccep . +60173346402.

Much love, thanks fr reading . Have a nice day !

No comments: