Wednesday, August 24, 2016

Fenomena apa ni ?

Assalammualaikum !


Hai korang ! Ya Allah lamanya lah nak mengambil masa untuk mengupdate secebis kasih di blog terindah ni . Aku rasa sebab mungkin aku dah makin malas untuk menulis dan melakukan aktiviti sharing . Tapi aku kat facebook , aktif . Insta pun aktif , aku tak taulah pasal apa blog aku ni sendu sangat T.T

So hari ni aku nak share dgn korang pasal diri aku . Okay aku ni dah 2-3 tahun berat statik , statik . Maksudnya dr upper 6 berat aku sampai sekarang lebih kurang , in fact makin bertambah dr dulu ada lah . Tetapi aku ni sedang mengalami satu persoalan , kenapa sekarang aku nampak lebih elok dr dulu ? Padahal sama je , berat sama , tinggi sama . Boleh tak korang terangkan aku persoalan ni ?


Ini weh masa aku upper 6 , 31 Ogos . HAHAH , sebab ni masa kakak aku kahwin . Tehee , so aku pun ingatlah . 


Ini masa aku 20 rasanya , aku dah habis form 6 . Masa ni rasa aku dah helok sangat lah tuh , padahal tahi . kahkahkahkah . Aku jadi sgt curiga , sbb apa tau , ramai yg jumpa aku balik lepas 2-3 tahun cakap aku dah kecut . Kecut tu maksudnya dah kurus dr dulu , tp sweet honest , actually sama je . Berat aku , ukuran aku semua sama ! In fact , lg bertambah . 


Gambar ni gambar tadi , masa lepas presentation . Actually boleh tengok dr most gbr aku , muka aku dah panjang dr dulu , dah tak tembun mcm dulu . Fairer ofcourse lah , berapa gantang produk pulak aku makan :p


Yang menjadi kemusykilan aku weh , selalunya org jd better bila dia kuruskan badan kan , weh aku tak kurus kan badan pun tp aku jaga makan . Dan aku sangat sangat sangat rajin minum air putih ya . Mungkin boleh dijadikan tips ? HAHAHA . 

So korang boleh jelaskan kat aku tak , fenomena apa yg terjadi ni ? Berat makin bertambah , tapi kelihatannya aku makin kecut ? Please tell me , aku sumpah pelik weh 
:(




1 comment:

Namrata Patel said...

Thank You for such amazing information. This is one of the best sites which provide all the details of related topics.
Examhelpline.com