Thursday, August 18, 2016

UPDATE : SERVIS UPAH ASSIGNMENT

Assalammualaikum ! 

Hai semua orang . Yuhuuu *lap peluh* . Sejak aku post entry "SERVIS UPAH ASSIGNMENT" , berdesup je mesej masuk bagi job . Alhamdulillah , tak sangka dapat sambutan yang agak menggalakkan , walaupun aku hanya bergantung dgn satu post kat blog ni dan twitter mention . 

So hari ni aku nak update sikit , entahlah tak tau nak update apa . Cuma nak gtau je kat bawah ni semua feedback client aku , aku ada 2-3 org client yang mmg cari aku kalau ada assignment. So hari ni aku nak sajikan 2-3 screenshot ya . Btw , I still do mistakes , so saya mintak maaf sgt for those :(

Ramai yang tanya aku buat subjek apa , assignment apa . Okay sini hakak terangkan okay . Aku buat semua assignment yang berbentuk :
  • Discussion ( any subject )
  • Case study ( any subject )
  • Human resource 
  • Business 
  • Any related 
Aku tak buat calculus atau core subjek . Harap maklong dan paklong , btw most of my clients cakap i punya rate affordable tau ! So pm atau wsp ya kalau nak isi slot -------------- +61073346402





No comments: