Friday, September 2, 2016

Entry penutup : PERLAKING

Assalammualaikum uolls ! 


Seperti yg nurul janjikan semalam , nurul nak buat entry penutup untuk perlaking . Entry penutup ni maksudnya , entry last pasal perlaking . Nurul dah tak jual Perlaking , tp masih ramai yg pm . Maghin masa aku jual , taknak pulak ko pm ? Maghoh ni maghoh , dah tak jual , bkn main semua pakat nk beli .

Kenapa stop jual Perlaking ? 

Nurul stop jual sbb management . Strictly tak ada kaitan dgn produk . 

Makan Perlaking lg ?

Ya , masih makan . Last kotak

Kesan dia mcm mana ?

As you can see in my fb , insta and recent post . Nurul ada post selfie , and frankly speaking most of my selfie tak ada filter , fully based on lighting but insta ada ! Insta kena lah gambar lawooo , hahaha klu selfie biasa biasa kat blogpost , atau fb , TAK ADA FILTER . 

Nak testimoni . 



Gambar kiri - 16 May . Gambar kanan , hari ni - 03 Sept . So you can see, its quite slow tp dia cantikkan kulit , cuma part memutihkan dia agak slow . Ini jujur punya review, tak ada niat nak jatuhkan ke apa ke , tp sbnrnya kulit nurul is much better . Gambar latest ni gambar after skin prep , tak tau psl apa dia npk mcm tuh. Senang korang add lah nurul ke follow nurul kat fb atau insta , for selfie . Tp satu nurul nak cakap , nurul puas hati dgn Perlaking dan tindak balas hormon membezakan kesan suppliment occay 




Fuhhh , dah lepas tanggungjawab menjelaskan kpd anda anda sekalian ! Hihi , so hopefully this entry helps ! And plus , nurul tak delete apa apa entry pasal perlaking ya , so enjoy yourself pakai tag kat bawah ya , muah ciked . 

Much love , Nurul :)

No comments: