Friday, September 16, 2016

Need a HELP : Rasa mcm nak upah web designer je

Salam sayang ( ewah bukan main penyayang )


Hai korang . Korang tau tak freelance web designer yang ada pakej harga yg affordable ? Nurul ingat nak tempah je web design sbb malas nak edit and i'm not so pro . Kalau pro best lah . Sebab selalu kalau buat editing , jadi rosak . 

Nurul tak kenal sgt freelance web designer , or nurul tak aware sgt ? Hahaha , sbb selama ni nurul mmg full edit blog sendiri . Sekarang ni cuma agak malas nak menghadap blog , nak edit blog . Malas malas . Dulu rajinlah , sbb minat . Sekarang pun masih minat , cuma tak mendalam mcm dulu . 

Sekarang ni lebih kpd beauty tips yang patut saya share ! Dulu nurul blh habis berjam jam nak edit blog sahaja weh, padahal blog sendu je . Hahaha . Edit blog ni mcm kepuasan lah , kepuasan dighi sendiwi . Tapi itu dulu lah punya citer . Nurul kalau boleh nak design minimalist je . 

Simple , elegance and mesra pengguna . So siapa blh suggest any good freelance yg blh penuhi kriteria nurul ? Nanti email eh . Haaa , nurul nak template lebih kurang mcm etsy . Etsy lawa wehhh T.T 

Kalau nurul tak reply , maksudnya nurul dah ada freelance atau putuskan utk buat sendiri je . tehee . Bye uolls .

Email : hdyhrshd@gmail.com

1 comment:

anys nadhilah said...

anis pun malas tau . sebelum ni berejam mengadap , now malas nak sentuh html hehe