Friday, September 2, 2016

Siapa nak buat servis promote business ? Meh sini meh

Assalammualaikum uolls !

Most popular tags for this image include: cupcake, daisy, flowers, yellow and sweet


Hari ni nurul terfikir satu idea , tapi tak tau lah idea ni okay ke tak . Nurul punya blog sejak up post psl perlaking , traffic naik . Tp pasal Perlaking je lah .. so nurul mcm ter-generate idea yg nurul rasa bagus dan membantu and also win-win situation . Tp kekurangan blog nurul adalah followers nurul tak banyak , even kat fb atau insta . So nurul nak reverse idea by berikan anda promotion service by post . 

Walaupun followers tak banyak , tau tak apa yg buat nurul nak cuba jugak servis ni ? Sebab kalau kita google , first page akan keluar website atau blogpost , bukan insta bukan twitter, dan bukan juga facebook . Blog atau website adalah hasil carian utk first page . Benda ni nurul nampak masa nurul cuba google psl perlaking , no wonder ramai singgah , kat first page rupanya . Dan most of instafamous atau twitfamous , promote barang korang kat medium yang sana . So why not tambah satu lg medium , sbb mmg most of us akan google dulu sebelum pergi insta kan ? Sebab nurul mcm tu hiks 

Sementelah level nurul bukanlah level instafamous atau tweetfamous , nurul biasa biasa je dan niat nurul nak tolong produk anda dengan menggunakan post awareness atau ayat mudah , nurul bantu korang create awareness . Macam mana ? Kejap ya nurul pun tengah susun ayat . 

Nurul akan bantu korang dengan up entry pasal produk korang , atau servis korang . Berbeza nya servis nurul adalah , servis nurul murah dan nurul akan cuba lakukan sebaik mungkin dan seikhlas hati . Selain itu , nurul juga akan bantu anda dengan up entry di group ( max : 30group / 1 hari ) selama dua minggu ( minimum ) 

Ini idea nurul je , kalau berminat nurul blh je buat , and T&C nurul akan update kalau anda email atau wsp shj . Comments will not entertained  :)

PM/WSP : +61073346402

1 comment:

cik violet said...

macam berminat dengan service ni. boleh bagi detail x :)