Wednesday, October 12, 2016

NAK NANGISSSSSS

Assalammualaikum .

In case you're wondering kenapa bila mesej, assignment tak siap lg .. here it is. 





Nampak mcm sikit kan, tapi sebenarnya ya Allah , Tuhan je tahu mcm mana saya pecah kepala nk siapkan assignment orang . Sikit pun tak merungut , cumanya saya mengharapkan sedikit fahaman dari client saya yang saya bukan buat assignment awak je . 

Bukan saya tak buat kerja , saya buat . Setiap masa saya siapkan assignment orang , setiap masa tau . Waktu saya sendiri hanya waktu makan je , itupun dapatlah tengok running man 15 minit , lepas tu sambung buat kerja lg . Saya mintak deposit waktu assign assignment bukan dengan janji assignment awak akan siap serta merta , tidak . Saya mintak deposit untuk lock date . Bila awak dah lock date, senang saya susun kerja saya . 

Guarantee saya hanya ,saya akan siapkan kerja sebelum submission date . Itu sahaja yg saya mampu janjikan . Untuk siapkan lebih awal adalah agak sukar, kerana seperti yg saya cakap bukan assignment awak je saya buat . Mungkin sblm awak letak depo tuh , ada 2-3 org dah queue ? Tapi takkanlah saya nk gtau cust kan ?

Saya nak hilangkan tanggapan org yg mcm saya tak buat kerja assignment , saya buat . Saya buat ... cumanya bukan assignment awaklah ahhahah . Sebab tu penting masa nak assign assignment tu bg tarikh yg awak nak saya siapkan cepat cepat . Tak kisah lah itu tarikh yg awak nak saya siapkan ke atau tarik submission, bg satu tarikh . Kalau awak kata , sebelum 30/10 , contohnyaa , insyaallah tengah bulan dh siap terpulang kpd keadaan masa tuh .

Mcm minggu ni saya sgt pack dgn job assignment , sangat sangat . So saya mengharapkan timbang rasa client saya spy tidak push saya , atau asik tanya kenapa tak siap lg or wtv . Soalan soalan ini blh bt sis stghess ok . HAHAHAH . Saya punya tak ada masa dan busy dgn kerja assignment , almari yang nak dekat 2 minggu beli tak kemas lagi , almari yg beli minggu lepas tak pasang lg, kain tak lipat lg . HAAAA , paling penting Running Man ep minggu ni tak habis tgk lg ok huwaaaaa . 



Tapi ini lah kos kepada kerja saya . Jadi saya simpulkan , awak semua dah faham dgn kehendak saya . Saya hanya minta spy tidak push shj , yg lain ok je . Wahh blogpost pun dah acah acah assignment . Ok nak qada' tidur sebab dah 4 hari tidur tak tenang , kena siapkan 3 assignment rasanya . Dari hari sabtu sampai hari ni, saya dah siapkan 4 assignment ok . Dan bukan assignment senang senang tau , yg pecah kepala otak T.T


Jerawat pun dah naik tau . Rasa nak nangis je tadi dah siap bt summary 20 jurnal ( 60pg ) dan 5 mind map dr 4 jurnal . Ko ghaseeeeeee ? Utk oktober tgl 3 assignment klu tak silap , bkn akan stop kejap utk oktober . Sbb takut tak larat . November and so on is open ~~~~ 

PM/WSP : +60173346402

No comments: