Friday, November 4, 2016

SERVIS UPAH ASSIGNMENT : SUBJEK CALCULATION

Assalammualaikum ! Hai uolls ! 


Saya ada berita gembira utk semua client client saya . Hihi , saya sekarang agak tak menang tangan nak uruskan kerja buat assignment ni . Sampai kadang2 rasa bersalah dgn client , sbb tak dapat accept assignment sbb my schedule are too pack . Queue saya full sampai bulan 12 , tapi masih boleh masuk line kalau dateline just nice . 

Saya selalu jugak dapat request utk assignment calculation , saya bukan tak boleh buat , boleh buat tapi saya pilih untuk tak nak buat . AHAHHAHA , salah satu sebabnya sebab yang sekarang pun kepala otak nak pecah , nak tambah lagi ? Haaa , gitu . So sejak saya tau demand utk subjek calculation ni banyak , dan actually ramai je yg nak , saya tanya kawan saya , ckp kot dia nk buat , sbb dia pandai calculation , sbb the demand is the bomb . 

Assalamuaalaikum and hi.

I'm doing job assignment for part time student. These are subjects that I take for assignment: accounting, business maths, business statistics, economics & finance. There will be discount for existing clients. 

For any inquiries, you can personal message me, Sofea - +60 13-712 1957

Okay so kalau korang nak suruh buat assignment calculation , boleh personally mesej beliau ya . Have a nice day yolls ! 


No comments: