HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Thursday, August 25, 2011

kegembiraan terkembungkembung dalam hati!

 

 assalammualaikum kawan kawan.Aku mau kongsi cerita nih.Serius cerita ni mengembirakan aku okeyh.
Aku dah pandai guna ps! Ya ampun kebahagiaan tu hanya Tuhan yang tahu dong.Suka suka.Header aku tuh aku siapkan 5min punyalah excited nak guna header baru.Header lama gila buruk.Siyes tak suka.Sebab masa buat header tuh, tibe tibe ps lama aku buat hal.Memang kesakitan hati tu terasa weyh.
So hari ni broadband aku tengah laju so aku download lah.Finish within 1 hour keyh.Love it so much.Sekarang ni aku nak explore ps betul betul.
Later aku nak liskan blog kegemaran aku lah.Kut kut korang pun boleh inspired daripada diorang.Sebab diorang super awesome! 
gidari yo.

No comments: