HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Saturday, October 29, 2011

Korang, i change my mind state.


Assalammualaikum semua.Em malam kan sekarang? Aku terfikir sesuatu.Kini baru aku taw perasaan mereka.Dulu aku pernah pertikaikan tentang hal credit credit nih.tak pernah baca? ha, > here <.Dah baca.Ehm, aku rasa aku kena strict lah sekarang sebab ada lah beberapa orang yang gune freestuffs aku without comment.
Awak, saya tak suh kredit pun, saya suh comment jer.Susah ke? So sekarang saya nak budget bagus dan berlagak, from now on, 
saya akan lancarkan must give a credit for my freestuffs. 
Okeyh? Tolong credit kepada Kaori Hidayah bila awak gna freestuffs saya, walaupun tak cantek, ade gak yang gune kan? So please credit, yang sedang gune, atau sudah gune, please credit to Kaori Hidayah.

No comments: