HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Monday, February 20, 2012

Korang nak mintak tolong boleh takk please?

Assalammualaikum alls.



Hye hye semua.Hari ni nak citer pasal ape ek? #sambil  pandang bulan letak jari kat dagu, so suwit! muntah kucing please.Kehkeh, 
Korang nak mintak tolong boleh takk please?
Korang taw kan, aku baru gune blogskin, pelbagai dugaan yang aku hadapi seperti cercaan *kenape blog hdyhdyh semakin lawa ? ceh memang ayat rekaan no doubt.
Dugaan paling besar ialah setiap kali aku preview blog aku, bile tekan tabs about dan link, bende kat bawah ni yang terjadi, 


bile aku tekan tabs about dan link, ini yang terjadi, so boleh tak korang tolong aku? Dengan cara ape ye, hanya tekan tabs about dan link, and say did the contents appear? Just that, comment or leave shout.Please please.
tak sabar berbuka nasi ayam, nyamnyammm :))

No comments: