HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Friday, March 2, 2012

make a pause.



Assalammualaikukum dearbabybooo.
Akhirnya habis jugak exam yang sangat memenatkan, sungguh exam penat, penat termenung bila tak dapat jawab, penat bile menulis esei yang panjang lebar, penattt, penattt sangatt.Lagi penat bile macam dah nampak perkataan F kan? wow, negatif sungguh aku nih.:(

Aku blur actually, aku tataw cara nak study sejarah, aku blur, sumpah aku blur, and sometimes i ask myself why i'm taking sejarah if i can't handle it? but then i realise, dayah, you cant always study in last minutes, and now i;m trying to change myself, oh please, give me some little freak about stpm.

taknak perkara lama jadi lagi, please, penat hadapi kekecewaan i'm not gifted, so i'll try do my best.please, wish me luck.stpm year is really busy.

dulu ingat bile dah bawak lappy bolehlah update selalu, and nak cakap sikit, so sorry, update bile perlu je, saya nak stpm, saya nak result saye with flying colours, so dunia blogging, say bye to me, i'm not end it here, i make it a PAUSE fer my blogging life.

assalammualaikum.

No comments: