HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Friday, May 31, 2013

'Segmen Menang Blouse Tribal #2'




Mihmih.  Ada dua tiga orang tag saya dalam contest , saya ingat contest contest ni nanti ahh baru join , tapi idk why , contest ini menarik perhatian .

 'Segmen Menang Blouse Tribal #2'

Heehe , maybe sebab menang blouse tribal kot? EHEHEHE , I suka collect tribal tribal stuff ni , ahaks , padahal ada pashmina tribal je ^^ 

Okay , kalau awak nak follow pun boleh ! Jom lah , mana tau rezeki kita menang secara beregu ?


Kalau ada rezki , ada . Kalau tak ada , mohon beli sendiri ehh ? ^^


No comments: