HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Thursday, May 12, 2016

Favvs website : Kuyhaa.Android

Assalammualaikum . Hai uolls .

Pada hari yg ceria penuh barakah ni , saya nak share satu website yang dabomb dabomb vassss. Website ni sesuai lah utk mereka mereka yg suka install mcm mcm dalam lappy dan yg suka pirate version ke hikhik. 

Website tersebut adalah :

** DRUM ROLL **

http://www.kuyhaa-android19.com/

Aku suka gila website kuyhaa ni, website kuyhaa ni website software , tons of software are here occay . Aku selalu amek IDM latest kat sini lah, sbb sini je yg ajar betul betul senang , tempat lain semua kena gi sana gi sini lah , ingat aku ni tak ada kerja lain agaknyaaa -_______-

kuyhAa

Selain ada software IDM , ada mcm mcm software dlm ni , tp semua pirate , dan ada serial code ! HAAA , itu yg penting tauu , so korang kalau nak cari software yg latest . boleh lah ke sini , ownernya indon donggg , so genius ! :D

No comments: