HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Sunday, May 15, 2016

HDYHDYH.BLOGSPOT.COM DAH ADA BANNER WEEHOOOO

Assalammualaikum ! Hai uolls . 

Dalam usaha aku mendapatkan momentum untuk terus bergiat dlm bidang blogging , aku cuba beb . aku cuba untuk buat watermark aka banner utk blog tersayang aku ni hehe

Watermark atau banner ni aku guna utk gambar aku je lah , kalau setakat gambar dr google , tak adalah saya nak tepek watermark , mengada ngada namoo eh . 


Ini namanyaa watermark asal ada . HAHAHA , aku pakai je brush yang aku nampak , gambar yg aku nampak dan font yg dirasakan sesuai . Font tu fresh tau , nak guna baru download , sbb ai kan dah tukar laptop baru , semua font dah burn . 

Saya cuba sehabis baik menulis dgn gaya yg tersendiri , post yg berkenaan ataupun dirasakan relevan utk dikongsi . But currently my life are so much fun , so I have a lot thing to share . Yuhuuuu 

Thanks for reading xoxo


No comments: