Tuesday, October 25, 2011

Contest Blogku Menawan Kalbu by AskarrPink & Amalina


assalammualaikum.Saya join contest lagi! yEayy.Hadiah dy hebakk weyh.Kalau ader rezeki menanglah, kalau takde, insyaAllah akan ada.Amiin.

original post.(:

Procedures.
  1. WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND.
  2. LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND. - PAGE ASKAR PINK - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA LAND) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blogASKAR PINK).
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas dah buat semua tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.

Hadiah
  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) *Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM sebab tu je bank yang ada kat kawasan rumah kami, haha.
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).

Cara pemilihan pemenang
  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.

Tarikh tutup: UPDATED. 24 November 2011. (tarikh kat banner tu korang buat buat tak nampk je xD)
so kalau contest, ofcourse lah kene tagg kann? 
so i'm tagging :
Fazirah
Ellisa

sorry kalau tak sukee saya tagg.:'(

1 comment:

Ellisa Syafiqah said...

Thanks tag. Terperanjat woo. haha :)