Wednesday, August 24, 2016

Betul ke tukar2 skincare boleh rosakkan kulit?

Assalammualaikum . Hai korang .

Pagi tadi , and dah hampir dua minggu pakai Hada Labo . 



Berdasarkan tajuk di atas , apa yg korang rasa ? Adakah korang mengiakan atau menidakkan statement di atas ?

Adakah fenomena tukar skincare blh membuatkan kulit breakouts ?  Betul ke ? 

Bagi aku , yang SERING tukar skincare , perkara ini adalah tidak benar . Aku bukan nak berlagak, cuma aku nk ckp yg buat masa ini aku tidak breakout kerana tukar2 skincare . Aku ni countless kot tukar skincare , paling lama pernah aku pakai utk satu produk tu adalah dlm 6 bulan . Yang lain, dalam 2-3 bulan je , lepas tu tukar . 

Kenapa tukar ? Tak elok ke ?

Sebab aku bosan HAHAHAHAHAHAHAH . Aku suka pakai produk kecantikan , walaupun aku tak lawo lawo lagi . Aku suka tgk kesan dia , name it semua aku dah guna . Clinelle , Bio Essence, Garnier Light , Sakura , hm apa lg eh , Furaiha and before tu ada pakai lain lg , aku suka pki trial kit . Hihi . 

Memang tak pernah breakout ke ?

Buat masa ni belum lg , so I came with conclusion that , as long as your product is fine , nothing to worries . And aku baru tukar dr Naive ke Hada Labo . Aku tak boleh lah lama2 dgn satu produk , bosan . Walaupun produk tu helok . 

Nanti aku akan buat cara jaga muka dan kenapa kulit muka kita blh breakouts , orait ? 


Belanja gambar lama satu ! HAHAHAHA 

Siapa nak saya share tips jaga kulit muka ? Komen tau ! 

Fenomena apa ni ?

Assalammualaikum !


Hai korang ! Ya Allah lamanya lah nak mengambil masa untuk mengupdate secebis kasih di blog terindah ni . Aku rasa sebab mungkin aku dah makin malas untuk menulis dan melakukan aktiviti sharing . Tapi aku kat facebook , aktif . Insta pun aktif , aku tak taulah pasal apa blog aku ni sendu sangat T.T

So hari ni aku nak share dgn korang pasal diri aku . Okay aku ni dah 2-3 tahun berat statik , statik . Maksudnya dr upper 6 berat aku sampai sekarang lebih kurang , in fact makin bertambah dr dulu ada lah . Tetapi aku ni sedang mengalami satu persoalan , kenapa sekarang aku nampak lebih elok dr dulu ? Padahal sama je , berat sama , tinggi sama . Boleh tak korang terangkan aku persoalan ni ?


Ini weh masa aku upper 6 , 31 Ogos . HAHAH , sebab ni masa kakak aku kahwin . Tehee , so aku pun ingatlah . 


Ini masa aku 20 rasanya , aku dah habis form 6 . Masa ni rasa aku dah helok sangat lah tuh , padahal tahi . kahkahkahkah . Aku jadi sgt curiga , sbb apa tau , ramai yg jumpa aku balik lepas 2-3 tahun cakap aku dah kecut . Kecut tu maksudnya dah kurus dr dulu , tp sweet honest , actually sama je . Berat aku , ukuran aku semua sama ! In fact , lg bertambah . 


Gambar ni gambar tadi , masa lepas presentation . Actually boleh tengok dr most gbr aku , muka aku dah panjang dr dulu , dah tak tembun mcm dulu . Fairer ofcourse lah , berapa gantang produk pulak aku makan :p


Yang menjadi kemusykilan aku weh , selalunya org jd better bila dia kuruskan badan kan , weh aku tak kurus kan badan pun tp aku jaga makan . Dan aku sangat sangat sangat rajin minum air putih ya . Mungkin boleh dijadikan tips ? HAHAHA . 

So korang boleh jelaskan kat aku tak , fenomena apa yg terjadi ni ? Berat makin bertambah , tapi kelihatannya aku makin kecut ? Please tell me , aku sumpah pelik weh 
:(




Thursday, August 18, 2016

UPDATE : SERVIS UPAH ASSIGNMENT

Assalammualaikum ! 

Hai semua orang . Yuhuuu *lap peluh* . Sejak aku post entry "SERVIS UPAH ASSIGNMENT" , berdesup je mesej masuk bagi job . Alhamdulillah , tak sangka dapat sambutan yang agak menggalakkan , walaupun aku hanya bergantung dgn satu post kat blog ni dan twitter mention . 

So hari ni aku nak update sikit , entahlah tak tau nak update apa . Cuma nak gtau je kat bawah ni semua feedback client aku , aku ada 2-3 org client yang mmg cari aku kalau ada assignment. So hari ni aku nak sajikan 2-3 screenshot ya . Btw , I still do mistakes , so saya mintak maaf sgt for those :(

Ramai yang tanya aku buat subjek apa , assignment apa . Okay sini hakak terangkan okay . Aku buat semua assignment yang berbentuk :
  • Discussion ( any subject )
  • Case study ( any subject )
  • Human resource 
  • Business 
  • Any related 
Aku tak buat calculus atau core subjek . Harap maklong dan paklong , btw most of my clients cakap i punya rate affordable tau ! So pm atau wsp ya kalau nak isi slot -------------- +61073346402





Monday, August 15, 2016

M&S Beauty - Your One Stop Beauty Centre

Assalammualaikum ! 


Hai korang . Sihat ke ? Hihi , aku sekarang sumpah busy dgn job assignment , ini bukan busy yang dibuat buat tau . Ini busy yang benar dan nyata , tak sangka job assignment ni mendapat sambutan , sbb aku tak berapa mengiklankan servis aku ni . Just guna twitter dan satu post kat blog ni haaaaa . Rezeki kan , bersyukur sgt :)

Nanti aku akan update lagi pasal job assignment aku , but sekarang ni aku dengan gembiranya nak bagitahu korang about my friend's igshop ! Kawan aku baru buat business , based on online shopping dengan menggunakan medium twitter, facebook dan instagram . Btw , korang kena cekidautt tau produk diorang . Semua nya yang mampu milik , and for those yang nak cari produk ala ala high end , apa kata korang cuci mata kat insta dia ?



Buat masa ini , produk diorang masik sikit dkt ig dgn fb , sbb baru start . So why not korang show some love , and hit the follow button ! Its my friend , so surely its trusted online seller :D


Okay ini sneak peek sikit insta M&S ni . Btw , dia adalah orang yg sgt mudah dapatkan makeup dr luar negara tau , who knows soon dia akan bawak masuk and jual kat sini? 

So jangan lupa follow and buy some tau , matte lipcream tengah trending sangat . Aku sendiri pun sangat suka matte lip cream , it look simple and nice . 

Tadaaaa , bye byeee


Wednesday, July 27, 2016

SERVIS : UPAH MEMBUAT ASSIGNMENT

Assalammualaikum uolls . 

ANDA TIDAK CUKUP MASA UNTUK MENYIAPKAN ASSIGNMENT ANDA ?

ASSIGNMENT ANDA TERLAMPAU SUSAH , PAYAH NAK BUAT ?

ANDA TAK TAU NAK BUAT ASSIGNMENT ? ATAU MALAS ?

So lets assign me as your assignment writer ! All infos will kept well :D


Hari ni Nurul nak perkenalkan servis / produk terbaru yang Nurul tengah buat . Oleh sebab akhir akhir ni ramai upah Nurul buat assignment ( dr uni lain ) , Nurul rasa why not Nurul teruskan je aktiviti ni , sementelah Nurul suka buat assignment , sbb ai suka bt research . HAHAH 

Sebelum apa apa mari nurul kenalkan dulu qualification diri sendiri dulu . Okay Nurul seorang pelajar dr MSU dalam program Ijazah Perdagangan Antarabangsa ( Bach in International Business ) , yang straight dr STPM . So uolls can expect my level of assignments . Nurul akan terima upah assignment dr pelbagai bidang kecuali bidang profesional , mcm nurse ke doctor ke yang not my field . 



Subjek assignment yg Nurul terima 
  • Management
  • Business
  • Human resource 
  • etc , boleh wsp tanya dulu ok ?
Syarat nak htr assignment 
  • Sila bg tempoh , sekurang kurang nya seminggu . Untuk 4 hari pertama Nurul akan bg finalize draft , lepas tu owner akan tgk , either ada benda yg salah . So the whole week adalah hari membuat assignment .
  • Perlu bagi deposit masa assign assignment , sekurang kurangnya 50% dr jumlah sebenar . Kemudian baru Nurul akan proceed buat assignment , apabila dah siap , bank in balance amt dulu , baru Nurul bg full done assignment . 
  • Kalau ada special request , sila bagi tahu siap siap . 
Upah assignment 
  • Upah assignment Nurul murah murah je dr orang lain. 
  • Nurul tentukan upah mengikut jenis assigment ( susah , intermediate , senang )
  • Nurul juga tentukan upah mengikut jumlah page . 
Privacy 
  • Sebarang maklumat tentang owner assignment akan dirahsiakan , jgn risau ! 
Sila whatsapp +60173346402 , untuk quotation assignment . Thankyou fr reading peeps !


Other tags that may help ,

  • siapa ada buat part time buat assignment 
  • perlukan pembuat assignment 
  • nak cari orang buat assignment

Wednesday, June 22, 2016

[[ TUTORIAL ]] Tukar ringtones iphone kpd lagu joget .

Assalammualaikum uolls ! 

Hari ni aku nak share dgn korang yeayy haha , cara tukar ringtones iphone kepada lagu biasa . Iphone ni sendu tau , mahal mahal lagu tettt tutt trett je ada . Huh tweak sikit pls . Senang je sebenarnya tukar ringtone iphone ni , cumanya korang kena sabar sikit lah klu first user . 

BAHAGIAN BUAT RINGTONES

1. Download itunes - Boleh download dkt >> SINI <<

Install dulu apa yg patut , dah siap install kan ? Okay biarlah dulu itunes tuh . 

2. Bukak web - mp3cut.net


First of all korang tekan no 1 tuh , Open File . Lepas tu carilah lagu apa yg korang nak , lepas tu open .


Okay lepas tuh dah upload kan , korang adjust lah duration lagu korang . Dah siap , jangan lupa klik yang no 1 - IPHONE RINGTONE tuh , lepas tuh baru CUT .


Lepas tu download dan save !

BAHAGIAN MASUKKAN RINGTONES DLM IPHONE. 

Part yg ini korang kena hati hati sikit sebelum tekan apa apa , baca betul betul . Silap hari bulan semua hilang . Okay , lets cekidaut !


Okay first korang cucuk dulu iphone dengan komputer , aku pakai laptop biasa je , tak pakai MacBook . Lepas tu bukak itunes , dah bukak itunes ikut step kat atas ni , dah tekan tones kan ? Ok .


Dah tekan tones , bukak folder yg korang simpan ringtones tadi . Kemudian drag kan file tu ke bahagian "TONES" tadi . In case korang tak tau apa itu drag , drag = tarik. So korang tarik je file tadi ke bahagian "TONES".


Bila dah drag , dia akan wujud dkt bahagian "TONES" tadi . Bila dah ada , korang tekan logo iphone kat atas tuh. Back to home itunes korang .

Itunes ni ada dua part ya anak anak , satu setting , satu on device . On device tuh maksudnya apa yg ada dalam handphone kita , first of all korang tekan "TONES" kat bahagian "SETTING", lepas tu checked "SYNC TONES" & "ALL TONES" , lepas tu tekan "SYNC" kat bawah tuh. So proses menyelaraskan tones dalam itunes dan iphone pun bermula .


Bila dia dah start "SYNC" , label kat kat atas tu akan jadi "SYNCING", tunggu sekejap sampai proses selesai. Kalau dah tak ada word sync tuh, dah siap lah tuh .


Untuk make sure kan tones tu dah masuk iphone , korang tengok bahagian "TONES" dkt bawah "ON MY DEVICE" , kan dah ada tuh ? Kalau nak senang , check je kat handphone korang , dah masuk ke belum kan ? Ringtones ni boleh set untuk ringtones dan text tones jeee . 

Okay hope helps and thanks for reading yaww.

Tuesday, June 21, 2016

[[ TUTORIAL ]] - INSTA WIDGET

Assalammualaikum ! 

Hai uolls . Hari ni nak share cara letak insta widget yg direct pergi akaun insta kita . Aku tau ramai jugak para blogger yg otai ada widget ni , kita yg sendu ni pun tidak ketinggalan . Haruslah ada jugeks ! Hikhik . Sekarang kan tk ramai org buat tutorial , so aku nak bg tutorial bg yg tak reti nak start dan tak ada duit nak upah orang , hihi . 

Okay widget untuk instagram ni banyak , tapi aku pakai dua je , which is snapwidget dan websta. Dua dua widget ni lebih kurang je sebenarnya , bila ko olah dengan preference ko , dia akan jadi sama je . Tapi yg membezakan dua dua widget ini adalah pilihan utk interface . 



Pilihan aku untuk buat insta widget ini adalah snapwidget ! Sebenarnya klu ikut interface aku , dua dua boleh jadi , tapi snapwidget lagi mudah dan tak kelam kabut . So lets cekidautt the tutorial ~

 LOGIN/SIGNUP

Dah login atau signup , dia akan keluar home . Pilih jenis widget mana yg ko nak . Kalau aku , aku amek grid , simple dan nice . Kalau main dgn banyak gambar , jangan nak crowded sangatlah . 


Okay lepas je ko pilih jenis widget yg ko nak , dia akan keluar interface dekat atas ni . Okay aku akan terangkan perkara penting mengikut nombor kat atas . 

1. Login akaun instagram 
2&4 - Ini part yg paling penting bagi aku . Korang kena check size sidebar korang dulu , lepas tu match kan . Contoh klu saiz sidebar korang 300px , so make sure padding & thumbnail size within 300px . 
3. Layout - Yg cantik kalau fit , kalau nak 2x3 pun no prob , janji fit sidebar . 

Yg lain lain tu miscellaneous je , hover effect tu kalau korang arahkan cursor korang kat gambar tu , so dia akan terang ke gelap atau gelap ke terang . Okay lepas dah settle down setting , korang scroll ke bawah sikit , tekan GET WIDGET .


Tekan yang no 1 tuh , lepas tu dia akan popup window mcm kat atas ni , korang tengok yang aku kotakkan dan labelkan no 2 tuh , haa tu yang menentukan saiz widget korang . So check balik sidebar korang , apa saiz dia ? Kalau belum custom selalunya less than 250px , aku dah custom aku buat 300px . 

Kalau tak tau berapa size widget korang , ikut langkah langkah mudah ni . 

DASHBOARD // TEMPLATE // EDIT HTML // CONTROL+F #sidebar-wrapper { 

Bawah sikit ada code width , ha itulah saiz sidebar korang . In case korang tak tau je , aku bgth lah . Huhu .

Okay dah settle kat widget kan ? So mcm mana nak masuk dlm template pulak ?

DASHBOARD // LAYOUT // ADD A GADGET // HTML/JAVASCRIPT // PASTE KAN CODE TADI . 

Kalau nak center , buat mcm ni ;

<center>CODE TADI </center>

And save ! Weehoo dah ciap .


TIPS : CARA JAGA RAMBUT .

Assalammualaikum uolls . 

Hari ini terpanggil aku nak share dgn korang pasal tips penjagaan rambut . Bukan nak cakap rambut aku cantik , tapi cukup sekadar bila org tak penah tengok , wah cantiknya rambut . Haa gittew . Tak mo cakap lebih lebih , kang terdedah aurat saya . Cumanya aku nak share dgn korang cara cara dan tips penjagaan rambut. 

p/s : any image dlm post ini bukan image saya ya , saya just take something related dan fine . Aku cuba untuk taip entry ini tapi melibatkan proses ilusi utk korang , and kalau aku menulis dan buat korang tak selesa , dan rasa mendedahkan aurat , pls comment below !

hair, beauty, and hairstyle image

Rambut aku kategori sihat , rambut yg elok , tak ada masalah kelemumur ke , rambut gugur ke berminyak ke apa ke . Alhamdulillah , mungkin sebab aku sangat jaga rambut dr kecik . Hehe. So here we go, tips tips untuk mendapatkan rambut menawan tanpa ke saloon oh yeahh .

1.  Santan

 Dulu arwah nenek aku rajin santan kan rambut aku seminggu sekali , masa kecik kecik dulu . Dah besar takdooo buat semua tu .  So korang yg nak kembalikan kesihatan rambut korang , boleh lah guna santan .  Orang India yg rajin guna santan untuk rawat rambut , sbb rambut diorg panjang kan . Kalau tanya aku , aku tak tau sangat , mcm mana nak pakai santan . Hikhik , tapi korang boleh rujuk >> SINI <<

2. Shampoo , conditioner & serum

Okayy , aku cuci rambut selang sehari . Dulu masa aku muda muda , aku rajin jugak jaga rambut . Rajin aku maksudnya , aku pakai mask lah , pakai moisturizer rambut lah , segala adik beradik untuk rambut klu boleh nak pakai , pakai . Tp laahh ni , aku pakaii shampoo dgn cond je , skrg ni aku pakai shampoo dgn serum rambut je . Hehe. 

Aku pakai shampoo dgn cond dr form 1 sampai lah awal tahun ni , bila aku tukar Tresemme , aku pakai shampoo je , sbb Tresemme mahal sangat . So pakai shampoo + serum rambut . Aku pernah cerita kan , aku pakai serum rambut yg wangi ya amat tuh . Haaa baca entry ni >> SINI <<. Lupa pula nak gtau aku pakai shampoo apa , ahhah . Korang kalau nak rambut cantik , pakai lah shampoo Sunsilk . Aku pakai Sunsilk pink & kuning . 


Aku  pakai warna pink tu lama , dr form 1 sampai lower 6 kalau tak silap aku , sebabnya aku start pakai kuning ni masa upper six. Kuning ni baru masa tuh , lepas tuh dia punya function lebih kurang warna pink , mmg dkt aku best lah effect dia . Tak taulah orang lain , sbb ada org cakap dkt diorg tak ada kesan, entahlah :( 

Oh yaa , skrg ni aku pakai Tresemme, dan alhamdulillah rambut aku dah kembali pulih , spt zaman remaja iolls . HAHAA , aku ada mengalami fasa rambut rosak jugak , sbb asyik tukar shampoo , dan ada certain shampoo yg kasarkan rambut aku , I feel not me tau . Sedih , tapi sejak pakai Tresemme + serum rambut Lucido-L , dah okay dah ! Yeayyy .


3. Seminggu berapa kali Kak Nurul cuci rambut ehhhh ?

Rutin ni dr aku awal remaja lagi aku amalkan , dan sebenarnya duration ni bg aku elok jugak . Rambut jarang rasa gatal , berminyak dan lain lain. Aku cuci rambut selalunya selang sehari, contoh hari ni cuci , lusa baru cuci lagi . Korang kena jaga kulit kelapa supaya tak berminyak dan scalpy dan berbauu ! 

4. Selain shampoo & cond , Kak Nurul pakai apa lagi ?

Aku pakai serum rambut Lucido-L. Bila pakai serum ni , korang akan rasa rambut korang lebih bervolume dan lembut , dan dia menguatkan rambut korang . 


5. Kak Nurul ada buat treatment kat saloon ke ?

Last treatment kat saloon akak entahlah 2-3 tahun lepas kot ? Tak perlu sebenarnya kalau korang reti jaga rambut , dan bagi treatment boekk punya . Kalau tak nak buat treatment kat saloon, korang boleh je perap santan dekat rambut , dan actually aku tak berapa ingat mcm mana mak aku perap santan kat rambut hehe, so I google . 


Bagi aku agak penting jaga rambut , lagi lagi sebab kita bertudung . Aku jaga rambut sbb aku tak nak kepam kalau aku pakai tudung , aku tak suka bau tu . So kita sebagai perempuan , kena lah jaga kebersihan diri , jangan sampai org ckp , dah lah tak cantik , busuk pulak tu . Ha tak mo lah , jadilah wanita yg bersih :)

Rambut kan mahkota seorang wanita, so pls take care of it . Ok byeeeee , hope helps! 

Thanks fr reading , xoxo

Wednesday, June 15, 2016

FAQ PERLAKING

Assalammuaalaikum uolls .

 Okayy hari ni Nurul nak share FAQ atau soal jawab berkaitan dgn penggunaan dan produk PERLAKING . Nurul nak buat FAQ sebab traffic source Nurul dr nuffnang dan blog , dua dua banyak berkaitan PERLAKING . So why not , Nurul jawab je soalan tu satu satu , sementelah Nurul pun guna . Hihi

Sebenarnya , keyword kat nuffnang hari hari berubah , tapi mmg berkaitan dgn PERLAKING lah . Tu yg Nurul terus terbukak hati nak selesaikan masalah dalaman korang ni , risauu ehh bayar mahal mahal untuk benda tak helokkk ? Hehehe

So jom kita mulakan FAQ / Soal Jawab Tentang PERLAKING



TESTIMONI PERLAKING 



Sekali tiga aku bagi tauu ,semata mata untuk korang supaya yakin dgn produk PERLAKING . Nurul mmg faham , sbb produk kecantikan ni mcm cendawan tp lepas hujan tp berapa kerat je yg betul betul elok ? Nurul mkn byk kolagen , belum ada yg mcm PERLAKING tau . Sebut je lah kolagen apa yg Nurul belum makan lg 

HASIL AKU MAKAN PERLAKING

Macam yg korang tengok kat atas , mcm mana perubahan yg korang rasa. Act kalau jumpa depan depan lg convincing agaknya kan . Yg best PERLAKING ni ,waktu period pun tak tumbuh jerawat tau . Tumbuh tu tumbuh , tapi 2 hari dah kecut . Kiranya jerawat tk sempat bermata , bernanah dah poop jadilah honey star ! Hehe, haaa lepas tu muka lebih glow dan moist ! :D

RASA PERLAKING

Untuk packaging lama , rasa PERLAKING sangat sedap ! Sangat sedap , rasa mcm yogurt anggur . Sekarang packaging baru , rasa dia agak kelat kelat , masam dan manis. Kurang sedap sikit, tp berkesan . Haaaa yg mana korang nak , berkesan ke tak ?

PENGALAMAN MAKAN PERLAKING / AKU MAKAN PERLAKING

Aku ada up dua entry berkaitan dgn pengalaman makan PERLAKING . HAAA , baca tau , jangan nak malaih sangat . 


PENGASAS PERLAKING 

Ni sebenarnya tak berkaitan pun dgn aku , sbb dah part pengasas kan . Tapi bagi puaskan hati korang yg dok google google pengasas PERLAKING . Ni haa pengasas PERLAKING , nama dia Safiey Ilias . Dia dulu buat Aurora , skrg tengah kaw kaw buat PERLAKING. Tak yah scroll psl kisah silam sangat naaa . 


PERLAKING SEMASA HAID

Kalau period , tak yah lah amek apa apa suppliment . Kita kan tengah cuci darah , tengah detoks badan . No need .

BAGUS KE PERLAKING ?

Alhamdulillah , bagi aku bagus jugak lah . Sebab ada nampak kesan , cuba lah korang selfie dan telek sikit muka tuh . Barulah nampak perubahan . 

STOP MAKAN PERLAKING .

Oh part ni belum try lagi . Nanti saya try . 

Okay ni je lah usaha yg saya mampu buat untuk bantu anda semua buat keputusan . Boleh roger roger saya di fb yaaa :D

Sunday, June 12, 2016

[ PROMOSI ] DEXANDRA : RM55 !

Assalammualaikum uolls !


Hari tu kan aku ada update promosi PERLAKING , berduyun duyun order tau ! Rasa mcm angel sikit bila kita mampu membantu orang mendapatkan produk yg diingini . 

Mmg tak dinafikan PERLAKING agak pricey untuk orang yg gaji cukup cukup makan , tetapi sangat affordable utk mereka yg mampu . Tanpa injection pun , korang dapat kesan yg lebih kurang sama dan lebih selamat dr injection . Tapi kesan dia superb beb ! Biarlah lambat asal selamat ok ?


Tapi hari ni aku bukan nak cerita psl PERLAKING ponggg , saya nak cerita pasal DEXANDRA ! Untuk pengetahuan korang , aku pun jual DEXANDRA . Perfume kehidupan yg mewangikan hari hari ku yang senduuu . Hihi, tak do lah sendu manaaaa . Oke oke je . 

Normal price DEXANDRA : RM65 . 
HARGA PROMOSI
1 BOTOL - RM60
2 BOTOL - RM110 ( klu share dgn mmber , teruih jadi RM55 beb )
Sebenarnya kalau korang beli DEXANDRA tak menyesal , sangat sangat tak menyesal . Dah lah wangi, tahan lama pulak tuh ! Aku paling suka part tahan lama tuh , bila spray sebelum tidur kan , esok pun still wangi . Rasa mencintai diri sendiri pulak . Hehe. 

Aku pernah je beli perfume ori , tapi bau dia tak kekal dan sedap mcm DEXANDRA . DEXANDRA kalau pakai lama , jadi kena dgn badan , teruih jadi wangii . Teruih jadi siapakah wanita yg wangi itu ? Gittchewww.

So korang kalau nak beli DEXANDRA , boleh roger roger aku kat waccep k , ehh jangan lupa ngendeng kakak ke mak ke abang ke , jirang tetangga ke. Ajak share beli, dapat harga murah ! Bila lagi nak dpt harga murah ? Lupa nk gtau , DEXANDRA susah tau nak buat promosi :)

So apa lagi ? Go waccep . +60173346402.

Much love, thanks fr reading . Have a nice day !