Monday, August 21, 2017

Assalammualaikum 


Hai , blog ini masih wujud dan hidup sebagai blog personal dan juga blog kerja . Alhamdulillah , rezeki masih murah , dan masih ramai percaya saya . Saya jarang update blog salah satu sebabnya saya busy ya amat . Hari hari saya dipenuhi dengan tugasan assignment . Pagi petang siang malam , saya bt assignment . Siang draft , malam laksanakan . Oleh kerana sekarang saya sudah free , jadi saya nak mintak pendapat tuan puan post apa yg perlu saya kemaskini untuk meningkatkan kredibiliti saya sebagai pembuat assignment ?

Saya bercadang utk membuat sebuah portfolio yang mempunyai beberapa jenis assignment bagi pelanggan yang baru , seperti assignment berbahasa melayu & inggeris , research , jenis kajian dan lain lain . Tetapi jika saya membuat portfolio seperti itu , saya yakin tidak semua orang baca . Jadi , menurut tuan / puan , perlu ke tuan puan melihat hasil kerja saya sebelum ini atau hanya ingin bersandarkan dengan testimoni ?

Saya ada banyak testimoni , tapi tak semua saya post . Salah satu sebabnya , ya lah . Busy wehhh T,T Lagi lagi kalau musim , dan saya tengah keep momentum , running man pun saya tk sempat tengok occay . Setiap kali tengah cuti macam ni , selalunya saya akan pasang niat , okay nnati dah busy , nak bt elok2 , nak susun masa , tapi tu lah kita hanya mampu merancang .. 

Jadi , sila komen dan bagi pandangan ya ! Thankyou :D