Monday, October 24, 2011

Tutorial : Remove navbar

 
salam semuee.Anyonyo, buat apee tuuhh? Tengah malam kann? Tidurla yeee ...Sebelum tidur nak buat tuto luu..Khas untuk newbie, the senior one, confirm dah pakar bab bab ni semue kann?
Tau tak pe navbar, ala bende biru yang ada paling atas kat blog tuhh.Ade sesetengah orang tak suke benda tuh * aku lah tuii.pui! haha *, so kepada yang tak suka meh sini akak ajar meh.
  • search <head>
  • then paste kan code ni kat bawah <head>
<style type="text/css">
#navbar-iframe {
height:0px;
visibility:hidden;
display:none;
}
#navbar {
height:0px;
visibility:hidden;
display:none;
}
</style>
Lepas tuh save ye sayang.Muahh, LOL.♥

2 comments:

nuurameliya sohimi said...

kalau takde atas tu cemane nak balik kat dashboard kite

nurul hidayyah ♥♥ said...

@nuurameliya sohimi gunelah button sendiri.:)
boleh study kat sini http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/10/tutorial-follow-dashboard-button-macam.html