HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DISCLAIMER : JANGAN UPAH SAYA KALAU MENGHARAPKAN A+ . SAYA TAK PERNAH JANJIKAN KEPUTUSAN YANG TERBAIK , BUT I JUST DO MY VERY BEST TO HELP YOU OUT .( Nurul , December 2017 )

Sunday, January 21, 2018

Assignment :)

Assalammualaikum 

Ingin saya perjelaskan beberapa isu dalam perkhidmatan assignment saya.. 

Setiap universiti atau pensyarah mempunyai penandaan yang berbeza , di mana pemarkahan pelbagai dan point2 yang digunakan juga berbeza . Jujur saya cakap , setiap assigment yang saya selesaikan mempunyai pendekatan yang berbeza beza . 

  • Ada assignment yang copy & paste , mendapat keputusan yang cemerlang . 
  • Ada assignment yang copy & paste , menerima kritikan daripada pensyarah & pelanggan . 
  • Ada assignment yang dihasilkan sendiri , mendapat keputusan turnitin yang tinggi . 
  • Ada assignment daripada university yang sama mempunyai keputusan yang berbeza , di mana seorang cemerlang , seorang sederhana . 

Bukan semua assignment yang saya hasilkan tidak cemerlang , dan bukan juga semuanya cemerlang . Ada pelanggan yang berpuas hati dan juga tidak berpuas hati . Saya tidak pernah kata assignment yg saya hasilkan akan menjamin anda mendapat keputusan yang cemerlang . Kalau itu yang encik / puan nak , maaf sila cari orang lain . 

Jadi jelas ya .... berkenaan ada beberapa orang customer yang merungut harga saya mahal tetapi memberi assignment yg tidak seberapa . Harga assignment merangkumi beberapa perkara iaitu ; 

  • masa untuk kajian assignment ( familiar dgn tajuk ) 
  • masa untuk menghasilkan assignment ( paling cepat adalah satu hari satu assignment , itu pun kalau assignment senang ) 
  • pelanggan tidak menyediakan rangka kerja ( saya kena bentuk rangka kerja ) 
  • mencari bahan kajian yang relevan dengan tajuk assignment ( you cant just google and everything pop up ) 
  • tempoh pembaikian ( jika dr kesalahan saya ) 
  • tempoh penjelasan assignment tu pasal apa ( at least pls study yr subjects and assignment ) 

Harga minimum saya adalah RM250 untuk 10ms ( 2500 patah perkataan ) . Di mana satu muka surat secara purata adalah RM10 termasuk dengan rujukan , jadual isi kandungan dan lain lain . Walaupun bagi anda assignment saya copy dan paste ( bukan semuanya ) , namun its consume more time than you imagine . 

I have no prob if you whatsapp ," Nurul , assignment ni you copy &paste ke ? Blh betulkan balik ?" 

I boleh betulkan balik , already said the amount inc amendment  . Jangan simply i haramkan duit I semua , we human , and we do business . Lets do things politely . Sometimes , kalau I check instruction dr lecturer and stated , plagiarism . I akan buat wo plagiatlah , if tak ada state apa apa pasal plagiat , surely I buat mcm biasa. Usually I did , no problem  . 

As I said , different univ got different approach .  Ada yg membenarkan copy and paste , ada yang tidak . Your job is , pls tell me clearly ... nurul , I tak nak plagiat . Surely I buat as you said . Bruhhhh 

Itu je lah rant I . Bye