HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Saturday, June 9, 2018

A quick update

Assalammualaikum 

Just to inform that Im still doing assignment to fill my free time . 

Sila whatsapp untuk maklumat lanjut , and pls pls , I dont entertain calls . 


-- 

Just to inform, saya tak ada turnitin account , thus pls provide your account to check . 

Please check assignment within 3 working days , any amendment will be entertain ONLY DURING THAT TIME . 

Pls jangan dah sebulan baru nak ckp , weh assignment ko ni taik ! K ? Saya bagi plenty of time to check , lepas sebulan nak check , melampau . 

Saya hanya buat assignment , bukan grammar gurus or have to do your checking . I tak buat assignment dah siap half , kena i sambungkan . Sbb this kind of things , serabut . 

I juga always advise my cust to check sbb I tak nak jadi your full guidance . Pls jangan nampak sgt with yr lecture . Put effort to check , okay ? At least .. i help you out . 

Once balance is given , case closed . No amendment will be entertain  . Jangan sebab nk assignment masa tu , terus bg balance . Ada salah sini tak check , I help you ok . 

Do not keep spamming me asking abt progress . Bukan tak boleh , but pagi mesej , petang mesej , kang malam mesej lagi . I have life kot ? And bukan assignment you je I kena buat , and  I need mood... pls . Jangan ruin my passion :) 


Whatever it is , terima kasih pilih saya . Semoga Allah mudahkan urusan kita semua .