Monday, October 24, 2011

FREEBIES : FB + TW Button

 
assalammualaikum.jawab, kalau tak ..dosa tanggung sendiri babe.Oleh kerana hari ni i have no idea what to write about so i'm making freestuffs. * apelah jadah aku memputihkan diri ni * .So kalau korang yang suke buat floating things tuh boleh lah gune freestuffs aku nih.Tapi kalau tak floating pun boleh gune gakk.:).Dah gune, wajib comment jer, no need to credit, kalau kredit adalah satu kelebihan.Merepek lak aku ni kann..

Purple ver

 
http://2.bp.blogspot.com/-Lwcb49Hwf0U/TqV6_aIs_7I/AAAAAAAABBs/a8mnoygATOk/s1600/FB+BUTTON+HDYH+purp.png

http://1.bp.blogspot.com/-or5V_cOz5NI/TqV7Ba2sTSI/AAAAAAAABCM/wBocB0wPemg/s1600/TW+BUTTON+HDYH+purp.png
Green ver
 

http://4.bp.blogspot.com/-qWVzaapHbZ0/TqWJfs-zhII/AAAAAAAABCY/1LjiYpBUw_g/s1600/TW+BUTTON+HDYH+green.png

http://4.bp.blogspot.com/-qWVzaapHbZ0/TqWJfs-zhII/AAAAAAAABCY/1LjiYpBUw_g/s1600/TW+BUTTON+HDYH+green.png
Pink ver
 
http://2.bp.blogspot.com/-n2GQ0-AxOs4/TqWJ6prqDVI/AAAAAAAABCk/M9q-oVUrW6M/s1600/FB+BUTTON+HDYH+pink.png

http://1.bp.blogspot.com/-P7_pB2OOO_8/TqWJ7BF5oSI/AAAAAAAABCs/LLBy9WY9f4Y/s1600/TW+BUTTON+HDYH+pink.png

Blue ver
 
http://1.bp.blogspot.com/-tiDmR9NsPfk/TqWKJ592epI/AAAAAAAABC0/_xe2uvlFKu4/s1600/FB+BUTTON+HDYH+blue.png

http://3.bp.blogspot.com/-gD1mtoBALvs/TqWKKZnM_pI/AAAAAAAABC8/33p86RWLEKE/s1600/TW+BUTTON+HDYH+BLUEpng.png
sorry kalau buruk.button ni sesuai kalau difloatkan.Nak buat float, > here <.Ehm, dah gune comment.Kewajipan keyh.:)
something to share : Dajjal