Monday, October 24, 2011

Freestuffs : Header

 
Tadi beruk kesayangan aku nih buat hal.So tak dapat nak surfing.So aku pun mengisi masa lapang aku yang kebengangan dengan membuatkan anda free header.Love it? * pemes lak aku ni haha *.Aku tak kisah pun.Aku taw aku ada reader yang tersendiri.Kalau suka, kalau nak, kalau nak guna, sila comment.:) .Comment adalah kewajipan, kredit adalah kelebihan. width : 760px

incase kalau korang perlukan url, aku letak jelah url kannn? 

 

http://2.bp.blogspot.com/-KNUREejwAxc/TqWMWqtfWKI/AAAAAAAABDM/_l3lJDvE3y8/s400/HEADER+HDYH+bigbang.png

http://4.bp.blogspot.com/-nSaEelYw_Hc/TqWMX1UMRnI/AAAAAAAABDU/oSJyb7_tTSY/s1600/HEADER+HDYH+blue.png
http://3.bp.blogspot.com/-1UFDtbtHqk8/TqWMYynpfvI/AAAAAAAABDc/PB8eETOQtOs/s1600/HEADER+HDYH+mix.png
http://1.bp.blogspot.com/-DFgGAHvPv6w/TqWMZt60KoI/AAAAAAAABDk/2TTDtSDjFZg/s1600/HEADER+HDYH+pink.png
http://4.bp.blogspot.com/-a6unTO3vgOc/TqWMawxVb2I/AAAAAAAABDs/Tkd0DRxzMtk/s1600/HEADER+HDYH+purp.png
http://3.bp.blogspot.com/-tKUsb8XTf3s/TqWMb-YpSqI/AAAAAAAABD0/E-IATg7yXmY/s400/HEADER+HDYH+red.png

sorry kalau buruk.Dah gune, comment.Kbai.

4 comments:

Miss Eiza said...

wah baiknya dier bg header free =)

nurul hidayyah ♥♥ said...

@Miss Eiza tq.takde bende nak buat.hehe

AmiraJKfollower said...

done!
taken that PINK one.^,^

Anonymous said...

Thanks kak :) banyak dah saya ambik akak punya. hee