Saturday, October 22, 2011

FREEBIES : GREETING * ASSALAMMUALAIKUM *

 
Tak taw nak buat apa malam malam nih, so aku buatkan freebies.Ala biasa biasa jerh.Sekadar mengisi masa terluang donk.Aku bosan dan tak nak tidur.Bukan tak boleh tidur.Aku rindu nak online nak berphotoshop.Anyway cantek takk background akuu? Putryy Nasuha yang ajar.Well, i love her blog.:)
Banyak bebel lak aku ni kan.
Dah guna, comment jer.No need credit kat blog korang keyh.
http://3.bp.blogspot.com/-sOSdGqzUjTg/TqL4l6O61KI/AAAAAAAAA8M/zxc14oOIYnc/s320/GREETS+FREE+HDYH+blue.png
http://4.bp.blogspot.com/-AeSZVA7DRd4/TqL4mcA-CBI/AAAAAAAAA8U/f06wYzuP6uU/s320/GREETS+FREE+HDYH+green.png
http://4.bp.blogspot.com/-bl2hJZ3h6VM/TqL4myuQ6LI/AAAAAAAAA8c/J10Bo3XWMGE/s320/GREETS+FREE+HDYH+purp.png
http://4.bp.blogspot.com/-gQf96m4aRKs/TqL4nRa3CLI/AAAAAAAAA8k/UkamLndkbrE/s320/GREETS+FREE+HDYH.png
Kalau nak lagi leh request.Kalau dah guna comment jer keyh.:) .
Sorry kalau buruks.

5 comments:

cik.zai_DIARIES said...

hi...sy ambik 1 ..thanks ye :) cantik ....

cik.zai_DIARIES said...

hai..saya ambik 1 ye..thank you :)

cik.zai_DIARIES said...

hai.saya ambik 1 ye..tq

nurul hidayyah ♥♥ said...

@cik.zai_DIARIES okeh.:)

BYNIE gothic said...

awakk , saya mintak izin nak ambik satu erk ? hee , thanks :D