Saturday, December 24, 2011

Freebies : Polkadot background


• Assalammualaikum •

Agak lame jugak kan tak buat freebies dan tutorial, so hari ni Cik Temah nak bagi free background, its original, saya tak edit, so awak creditlah kat original source kalau nak buat second credit pun bisaa...Hehe, so oleh kerana saya nih sejak dahulu suka polka dot dot dot, so saya google polka dot jelah, takdelah nak google lain lain kan, hehe, so lets cekidaut

 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/polka-dot-background28.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/polka-dot-background29.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/polka-dot-background27.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/polka-dot-background31.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/polka-dot-background30.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/polka-dot-background26.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot//polka-dot-background25.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot//polka-dot-background24.gif
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot//polka-dot-background23.gif

Credit : Ala Tomeytomey, Recredit : Ala sayang sayang

Okeyh dah ambil comment keyh, kalau nak credit suke hatilah, anyway bg ni aku tak edit so depends kat koranglah.:)
Siap:)




p/s : yang mane aku boldkan tuh HIGHLY RECOMMENDED, sebab aku preview nampak cantik dan kemas, but korang pilihlah sendiri.:), request lah ape ape.:)

No comments: