Saturday, December 24, 2011

Freebies : Vintage style background

Aku minat Trouble Maker sekarang nih.

• Assalammualaikum •
Excited kemain bile sekali buat freebies tuh , terus mengoogle menggunakan kata kekunci yang lain, ye sanad sanad lah poyo ayat aku kan? Tak pe, aku sorang je poyo, awak awak semua tak mungkin poyo okeyh.Hehe, okeyh tadi polka dot background kan, sekarang vintage, aku tak tawlah ade ke tidak orang suke vintage nih, tak pe aku post je, nak gune comment eh, sebab bg ni no edit, original meyh.

 http://3.bp.blogspot.com/-aCZdz1dSAt0/TvYCZCbxKVI/AAAAAAAACBA/_cKRsxZZohI/s1600/BLUE+VINTAGE+BG+HDYH.jpg

 http://3.bp.blogspot.com/-nmjCiJIu_Y8/TvYCZ2UeIBI/AAAAAAAACBI/w-PHDO3QuEw/s1600/BLUE+VINTAGE+II+BF+HDYH.gif

 http://1.bp.blogspot.com/-Gomo1hZXj9Y/TvYCte5OQ6I/AAAAAAAACBU/r8L4porWNOE/s1600/GREEN+VINTAGE+BG+HDYH.gif

 http://2.bp.blogspot.com/-awxtrMcgPYA/TvYCuFc7LbI/AAAAAAAACBc/sUdMXbh3B4Q/s1600/GREEN+VINTAGE+BG+II+HDYH.gif

 http://2.bp.blogspot.com/-qJlEXxmTScs/TvYCvu7gN2I/AAAAAAAACBk/76AKcnhDhpU/s1600/NATURAL+VINTAGE+BG+HDYH.png

 http://3.bp.blogspot.com/-8QFtxlg1Txs/TvYDGzrt9oI/AAAAAAAACBw/7ycE95HajLc/s1600/PINK+VINTAGE+BG+HDYH.png

 http://2.bp.blogspot.com/-SCra2YNVCKg/TvYDIDnOi-I/AAAAAAAACB4/ovJAnvDzP0Y/s1600/PINK+VINTAGE+II+BG+HDYH.jpg

p/s : bg ni nampak shrink kan? Aku resize lepas copy url original size, so jangan risau keyh.:)

Credit : Uh si comeycomey , Recredit : Ala sayang sayang

p/s : yang aku boldkan tuh HIGHLY RECOMMENDED, tapi depends gak dengan tema blog korang.kehkeh

1 comment:

bella said...

ambil satu :) thanks :)